Tips bij het kopen van terrasmeubilair | TUUCI  

Het terrasmeubilair, waaronder parasols, is voorhorecaondernemingen een belangrijke troef als het gaat om branding en gastervaring. De uitstraling en eerste indruk van een terras staat of valt met de keuze voor meubilair.  Hoewel het terras van grote invloed is op het succes van een onderneming, wordt over de keuze van het meubilair vaak pas tijdens de pre-openingsfase nagedacht. Ondernemers beslissen dan op het laatste moment zonder gedegen onderzoek te doen. Dit leidt geregeld tot de keuze voor meubilair dat onvoldoende inzetbaar is. Wanneer bij de inrichting van het terras puur naar de prijs gekeken wordt, is de kans groot dat het terrasmeubilair en de parasols niet bestand zijn tegen hevig dagelijks gebruik en de wisselende weersinvloeden van ons Nederlandse klimaat. In deze blog geeft TUUCI, specialist op het gebied van exclusieve parasols, de horecaondernemer graag tips bij het aanschaffen van terrasmeubilair.  

1.Duurzaamheid

Velen weten wel dat goedkoop duurkoop is. Wanneer je kiest voor een goedkoop product, is de kans groot dat je er niet lang plezier aan gaat hebben. Dit geldt uiteraard ook voor terrasmeubilair en zeker wanneer het doeleind de horeca is. In de mooie maanden van het jaar wordt terrasmeubilair zeer intensief gebruikt. Daarnaast staat het meubilair vaak 24/7 buiten, waardoor het onderhevig is aan de wisselende weersinvloeden zoals zon en regen. Investeren in kwalitatief terrasmeubilair dat zelfs ter plekke gerepareerd kan worden resulteert in lage onderhoudskosten. 

 2.Gebruiksgemak

Daarnaast is het ook van belang dat terrasmeubilair niet te veel weegt en makkelijk in gebruik is. Zo beschermt de ondernemer zijn personeel tegen lichamelijke klachten en kost het weinig tijd het terras op te bouwen. Parasols met motorbediening vergemakkelijken bijvoorbeeld het gebruik enorm! 

 3.Garantietermijn

Een laatste aspect waar een onderneming op moet letten bij de keuze voor terrasmeubilair is de garantietermijn. Terrasmeubilair met een lange garantie biedt de horecaondernemer de zekerheid dat gebrekkig meubilair op korte termijn wordt hersteld. Dit verlengt de levensduur van het product en verbetert het rendement op de investering. Dit zorgt ook voor minder stress en dus meer plezier van je aanschaf. 

Tekst: TUUCI
Fotografie: TUUCI

____

Meer projecten bekijken van TUUCI?


TUUCI


“Since our business is all about enjoying the outdoors, it’s no secret that we love and respect the environment.

__
Meer informatie over TUUCI?