keuken, keukeninspiratie, keukens, Grando

Tips voor het ontwerpen van jouw droomkeuken

De keuken is voor velen hét hart van de woning. Het is de plek waar je bij elkaar komt en besproken wordt hoe de dag verlopen is. Een plek waar gezelligheid en romantiek ontstaat. Een plek waar emotionele banden worden versterkt en een plek waar het genieten is. Dat is waar Grando Keukens voor staat. Lees snel verder voor meer keuken inspiratie!

Uitgebreid assortiment

Je wordt ondersteund door één van de adviseurs van Grando tijdens het bepalen van de keuken van jouw dromen. De keukens die het bedrijf tentoonstelt zijn slechts een kleine greep uit het uitgebreide assortiment. Of het nou gaat om een landelijke keuken, een moderne keuken of een luxe designkeuken, niks is te gek!

keuken, keukeninspiratie, keukens, Grando

Van droom tot werkelijkheid

Vaak heb je de keuken van je dromen al helemaal uitgedacht in je hoofd, maar het kan ook dat je nog druk op zoek bent naar inspiratie. Een keuken uitzoeken is natuurlijk niet zomaar wat. Er zijn super veel mogelijkheden en stijlen waardoor het moeilijk wordt om een goede keuze te maken. Gelukkig staan de adviseurs van Grando voor jou klaar met een aantal handige tips.

keuken, keukeninspiratie, keukens, Grando

Slimme tips

1. Haal inspiratie uit de huidige keuken
Probeer om kritisch naar de oude keuken te kijken. Het is belangrijk om op te schrijven wat er op dit moment mist en wat er graag anders gezien wordt.

2. Kies een stijl die past bij de rest van het interieur
Welke woonstsijl past bij de rest van de woning en wat is een handige opstelling in combinatie met de rest van het interieur.

3. Verzamel online ideeën
Het is slim om vooraf een collage te maken, bijvoorbeeld met behulp van Pinterest, om zo alle ideeën samen te voegen.

4. Maak een ontwerp in 3D
Na het opdoen van inspiratie en ideeën is het handig om dit in de praktijk te brengen. Grando maakt het mogelijk om een ontwerp in 3D te maken van de droomkeuken.

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!

 

The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.