Toegankelijke Bed & Breakfast met chique lift

Aesy Liften

Aesy Liften is in de Benelux dé marktleider op het gebied van liften voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Deze liften kenmerken zich aan een tijdloze, unieke en moderne uitstraling. Daarnaast zijn ze energiezuinig en zorgen ze ervoor dat de gebruikers zich op een comfortabele manier van de ene naar de andere verdieping kunnen begeven. Doordat de nieuwste technieken altijd worden gecombineerd met een innovatief design en een hoogwaardige kwaliteit, is iedere lift van Aesy Liften een heuse blikvanger. Dit geldt ook voor deze Bed & Breakfast, waarbij de lift volledig opgaat in het totaalbeeld.

 

Lift, huislift, Aesy Liften, The Art Of Living

Prachtig uitzicht 

Voor de Bed & Breakfast Mouttoren in Weert was Aesy Liften verantwoordelijk voor de realisatie van een wel twintig meter hoge buitenlift. De lift zorgt ervoor dat de gasten op iedere verdieping in kunnen stappen en kunnen reizen tot de hoogste etage. De toegankelijkheid van het Bed & Breakfast wordt zo bevorderd. Eenmaal boven aangekomen kunnen de gasten genieten van een prachtig uitzicht over Weert. Bovendien is de lift uitgevoerd in glas, waardoor gasten wanneer ze in de lift staan al naar buiten kunnen kijken. De chique lift was de investering dan ook meer dan waard.  

Lift, huislift, Aesy Liften, The Art Of Living

De voordelen van een buitenlift 

Deze prachtige buitenlift van Aesy Liften verleent op een comfortabele manier toegang tot alle verdiepingen. In de meeste gevallen wordt deze lift tegen de buitengevel geplaatst. Bovendien is de buitenlift weerbestendig, wat inhoudt dat de kwaliteit van de lift behouden blijft onder alle weersomstandigheden. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd. Daarnaast is de buitenlift rolstoel en kinderwagen toegankelijk en dat is wel zo handig in een Bed & Breakfast. De lift werd snel geplaatst doormiddel van het kant-en-klare liftconcept. Dit minimaliseert de impact op het gebouw. 

Lift, huislift, Aesy Liften, The Art Of Living

Editor: Media Team

Datum: 18-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie Art of living

Fotografie: Aesy Liften