Toiz Art

Stap binnen bij TOIZ, waar exclusieve kunstwerken samensmelten met creativiteit en speelsheid. Gedreven door een diepe passie voor kunst, hebben DionV en Maya unieke schilderijen, sculpturen en interieurkunst gecreëerd die elke ruimte transformeren tot een bron van creativiteit en plezier.

Informatie over Toiz Art


previous arrow
next arrow

TOIZ is ontstaan uit de wens om anderen te inspireren met onze eigenzinnige kijk op de wereld. We geloven sterk in de kracht van kunst om niet alleen ruimtes te verfraaien, maar ook harten te raken en geesten te motiveren. Bij TOIZ draait het om het leveren van kunst die niet alleen mooi is, maar ook een diepe emotionele impact heeft. 

Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld om verhalen te vertellen, om je mee te nemen op een reis van emotie en verbeelding telkens als je ernaar kijkt. Of je nu een hotellobby wilt opvrolijken, een kantoorruimte wilt verfraaien of je eigen huis wilt personaliseren, onze kunstwerken zijn ontworpen om jou te inspireren en te verrassen. Je herkent onder andere onze kenmerkende Human Art Sculptures bij Restaurant Goud van Herman den Blijker en Nhow Hotel Rotterdam. 

Ervaar de unieke charme van TOIZ – kunst die niet alleen een glimlach op je gezicht tovert, maar ook een blijvende indruk achterlaat. Laat je meeslepen door de eindeloze mogelijkheden van creativiteit en speelsheid. Ontdek de magie van TOIZ en laat kunst jouw wereld verrijken.