previous arrow
next arrow
Slider

Tom Kneepkens

Architect Tom Kneepkens is gedreven en gepassioneerd. Maar bovenal ook een liefhebber van het hoogwaardige leven. Hij wordt als architect gedreven door de wens om te verrassen, de schoonheid in zijn ontwerpen en door het nastreven van perfectie.

Inspiratiebron

Hij haalt zijn inspiratie uit de natuur, het leven, de stedentrips en verre reizen die hij met zijn gezin maakt. Daarnaast natuurlijk ook uit zijn eigen opdrachten. De architect stelt de geschiedenis, de plek, het wensenpakket van de opdrachtgevers, de mogelijkheden en de te creëren geluksmomenten centraal bij het ontwerpen van een project.

Creativiteit en visie

De projecten blijven verrassen en intrigeren. Ze ademen eenvoud, maar zijn absoluut spraakmakend en vormen een geheel. De woning krijgt karakter en warmte, door de pure materialen die Tom Kneepkens toepast.

De combinatie tussen zijn creativiteit en het feit dat hij elk project met een open vizier aanpakt, leiden tot een uniek eindproduct. Wat tevens een bijdrage levert aan het verhogen van het levensgeluk. Het resultaat is altijd volledig in balans en een perfecte weerspiegeling van de specifieke vraagstukken en de identiteit van de opdrachtgevers. Elke opdracht weer.

__

Alle projecten bekijken van Tom Kneepkens?

  • |

 

Mooie villa met ingetogen luxe

Centraal in dit project is de synergie tussen in- en exterieur. Dit wordt nog meer benadrukt door de grote raampartijen en de vele elementen die van binnen doorlopen naar buiten.

Contrasterende eenheid

De woning heeft zowel in interieur als exterieur een sobere en strakke detaillering waarbij gebruik is gemaakt van traditionele materialen zoals riet en hout. Tom Kneepkens Architect is verantwoordelijk voor het prachtige eindresultaat van dit complete ex- en interieur.

 

Tom Kneepkens

Tom Kneepkens


“De wens om te verrassen en tot in het kleinste detail perfectie na te streven.”

__
Contactgegevens:

  • Tom Kneepkens
  • Koestraat 15
  • 5688 AG Oirschot

 


Web editor: Media team     |

Datum: 06 | jan | 2021


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media