Tom Kneepkens

Architect Tom Kneepkens is gedreven en gepassioneerd. Maar bovenal ook een liefhebber van het hoogwaardige leven. Hij wordt als architect gedreven door de wens om te verrassen, de schoonheid in zijn ontwerpen en door het nastreven van perfectie.

Informatie over Tom Kneepkens


Tom Kneepkens
Tom Kneepkens
previous arrow
next arrow

Inspiratiebron

Hij haalt zijn inspiratie uit de natuur, het leven, de stedentrips en verre reizen die hij met zijn gezin maakt. Daarnaast natuurlijk ook uit zijn eigen opdrachten. De architect stelt de geschiedenis, de plek, het wensenpakket van de opdrachtgevers, de mogelijkheden en de te creëren geluksmomenten centraal bij het ontwerpen van een project.

Creativiteit en visie

De projecten blijven verrassen en intrigeren. Ze ademen eenvoud, maar zijn absoluut spraakmakend en vormen een geheel. De woning krijgt karakter en warmte, door de pure materialen die Tom Kneepkens toepast.

De combinatie tussen zijn creativiteit en het feit dat hij elk project met een open vizier aanpakt, leiden tot een uniek eindproduct. Wat tevens een bijdrage levert aan het verhogen van het levensgeluk. Het resultaat is altijd volledig in balans en een perfecte weerspiegeling van de specifieke vraagstukken en de identiteit van de opdrachtgevers. Elke opdracht weer.