Top 3 leukste vetplanten voor in huis 

Vetplanten, ook wel bekend als succulenten, zijn eenvoudige kamerplanten om te onderhouden. Dit komt, doordat zij makkelijk drogere periodes kunnen doorstaan, wat betekent dat ze niet veel water nodig hebben. Deze tropische kamerplant is er in alle vormen en maten. Hierdoor zijn ze zeer decoratief voor in elke woning. Deze vetplanten van Kamerplantje.nl zijn de leukste kamerplanten voor in huis! 

Vetplant ‘three shape’

Deze vetplant is een unieke kamerplant, die gevormd is als een boompje. Het kleine kamerplantje heeft dikke bladeren en kan daardoor lang overleven als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. De vetplant is de ideale vensterbankplant, doordat de plant tegen direct zonlicht kan. Daarnaast hoef je de plant slechts een keer in de twee weken water te geven. 

Vetplant peperomia obtusifolia

Deze vetplant heeft misschien een erg moelijke naam, maar is een erg mooie verschijning in elke woning. De kamerplant komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika. Ook deze kamerplant kan een lange tijd zonder water, waardoor het een erg eenvoudige kamerplant is om te onderhouden. De kamerplant heeft slechts een keer in de weken water nodig en heeft de voorkeur voor een zonnige omgeving. Ten slotte heeft de vetplant slechts een keer per maand extra voeding nodig om gezond te blijven.  

De himalaya senecio

Dit is een unieke kamerplant en is een erg weelderige plant om te zien. Ook deze kamerplant is eenvoudig te onderhouden. Ook deze kamerplant is eenvoudig te onderhouden en heeft slechts een keer in de 2 weken water nodig. Let er bij deze kamerplant wel op dat deze giftig is en dus uit de buurt moet worden gehouden van huisdieren en kinderen. Ook staat de senecio niet bekend als een snelle groeier, waardoor je de plant niet regelmatig hoef te verpotten.  

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.