Totaaloplossing, B&G Audio Video en domotica,

  • B&G Audio, video & domotica
  • Van der Giessenweg 40
  • 2921 LP Krimpen aan den IJssel

Totaaloplossing voor audio, video en domotica | B&G Audio Video Domotica

Verborgen in een ontzettend leuk autovrij hofje midden in het bruisende stadshart van Den Haag bellen we aan bij een monumentaal pand uit 1600. Het blijkt een uniek tweelaags appartement te zijn dat onlangs volledig is gerenoveerd tot een hoogwaardig afgewerkt paleisje met uitzicht op de Koninklijke Stallen. Binnen wacht ons een oase van rust en luxe, bomvol slimme geïntegreerde totaaloplossingen, duurzame materialen en doordachte details. De slimme technieken zijn bedacht en geïnstalleerd door B&G Audio Video Domotica, een expert op het gebied van installaties in high-end woningen.

Knap staaltje werk

De riante living van bijna 400m2 valt ons oog direct op de Koninklijke Stallen aan de zijgevel. Het grote terras in het verlengde van de living biedt een uniek uitzicht op een prachtig stukje groen van de Paleistuin. De bewoners wonen al 35 jaar in Den Haag en dit is hun derde op maat gemaakte woning, maar voor het eerst midden in de stad en toch heel rustig met veel groen omgeven. De wens van de bewoners was een levensloopbestendige, ruimtelijke en lichte woning die voorzien is van een totaaloplossing voor audio, video en domotica. Geluidsboxen zijn rondom de televisie ingebouwd, zodat je het effect krijgt van een thuisbioscoop. Verlichting is te bedienen middels een iPad voor alle verdiepingen voor optimaal gemak. Zelfs de verwarming is digitaal te bedienen, zodat je waar je ook bent (ook als je niet thuis bent) de ideale temperatuur kunt instellen via een simpele app.

Meer over B&G

Al 15 jaar is B&G een bedrijf wat met passie de meest uitgebreide besturingssystemen, thuisbioscopen en audiosystemen inbouwt bij een breed scala aan klanten. De kracht van B&G ligt in het wereldwijd optimaal voorzien alle Domotica wensen in luxe villa’s, een vakantiewoning op Texel of een tweede huis in het buitenland. B&G Audio Video Domotica is door Samsung Nederland uitgekozen als dealer voor het nieuwe innovatieve tv-concept “The Wall” van Samsung, die met prijzen overladen is vanwege zijn grootste prestaties in beeldtechnologie.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jurrit van der Waal

____

Logo B&G | Special Domotica

____

Meer projecten van B&G Audio Video en domotica bekijken?