domotica, Prowork, The Art of Living

  • Prowork
  • Mastbos 17a
  • 5531 MX Bladel

Totaalpakket van domotica | Prowork 

Een modern, bescheiden team van vijf mensen mag zich al ruim twintig jaar lang expert noemen op het gebied van domotica. Prowork is ontstaan uit passie en blijft zich sinds dag één verder verdiepen en ontwikkelen in alle mogelijkheden van woningautomatisering. “Ieder project dat wij onder handen nemen bevat wel een vorm van domotica”, vertelt Marion Borgmans, verantwoordelijk voor marketing, communicatie en sales. Prowork staat voor totale integratie, een compleet en persoonlijk adviesplan en bovenal de combinatie van comfort en veiligheid.  

domotica, Prowork, The Art of Living

Totale integratie 

Prowork is opgericht in 1997 door Michiel Jansen, de partner van Marion. “Vrijwel direct kwam er een vraagstuk voor het bedrijf om domotica toe te passen in een woning”, vertelt Borgmans. “Dat was vooral in die tijd een unieke vraag. Door deze kennismaking met domotica onstond de passie. Nu zijn we alleen maar met domotica-projecten bezig, voornamelijk in particuliere woningen.” Ruim twintig jaar later is het bedrijf toonaangevend op het gebied van woningautomatisering. De jarenlange ervaring en kennis van Prowork uit zich in de totale integratie van de techniek in een woning.  

domotica, Prowork, The Art of Living

Vanuit de eerste hand 

Prowork adviseert, verkoopt en verzorgt de aanleg van het totale elektrotechnische systeem. “Behalve voor de installatie zelf kan de klant bij ons ook terecht voor de armaturen, de camera’s, audio, tv’s en beamers, het schakelmateriaal; eigenlijk het totale pakket. Als de klant voor ons kiest, is hij niet meer afhankelijk van derden. Wij doen alles vanuit de eerste hand”, stelt Marion. Prowork geeft mensen comfort en veiligheid in hun woning middels intelligente domotica. 

Experience center 

De gemakken van domotica ervaar je door het in levende lijve mee te maken, vinden ze bij Prowork. In het Experience Center in Bladel kunnen mensen op afspraak met eigen ogen zien en ervaren wat voor comfort woningautomatisering met zich meebrengt. In de showroom valt onder andere het architectframe van Bouwers & Wilkins te bewonderen, met een televisiescherm en speakers die geïntegreerd worden in het interieur. Dit resulteert in een optimale thuisbioscoopervaring.  

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Prowork

____

Een veilig huis, Prowork, the art of living

____

Meer projecten bekijken van Prowork?