Tover je badkamer om tot luxueuze ruimte

Badkamers zijn vaak ruimtes in onze woning die we lijken te vergeten als het gaat om het interieur. Dit terwijl we toch erg veel tijd in deze ruimte doorbrengen. Elke ochtend maken we ons hier klaar voor de dag en ‘s avonds maken we ons klaar voor bed. We douchen hier, maken gebruik van het toilet en doen hier ons haar of onze make-up. Dan mogen we zeker ook wel ons best doen om deze ruimte zo mooi en zelfs luxueus mogelijk te maken! In dit blog lees je hoe!

Kranen

Wanneer wij in een woning trekken wordt de badkamer opgeleverd met standaard kranen in de douche en het fonteintje. Veel mensen denken er niet aan om deze te vervangen, maar wanneer je je badkamer een make-over wil geven, is dit sterk aan te raden! Schaf een nieuwe douchekop en kraan aan die jouw persoonlijke voorkeur hebben en bij elkaar passen. Je kunt voor hetzelfde materiaal of stijl kiezen, zolang de verschillende kranen elkaar maar complimenteren! 

De wc

Zit jouw toilet in dezelfde ruimte als jouw douche en wastafel? Neem deze dan ook mee in de metamorfose. Dit kun je doen door het vervangen van je wc bril. Er zijn toiletbrillen te verkrijgen in allerlei soorten kleuren, stijlen en vormen. Kies je voor een hoekige bril met verwarming of ga je voor een simpele bril in een lichtgrijze kleur?  

Spiegel

Zoals ook bij de kranen het geval is, wordt een woning vaak ook opgeleverd met een standaard badkamerspiegel. Voor een extra chique en persoonlijke uitstraling kun je kiezen om deze spiegel te vervangen door een exemplaar wat totaal bij jou past. Ga je voor een spiegel met ingebouwde verlichting of een spiegel met een ingebouwd kastje? Denk na over jouw wensen en behoeften en kies voor een spiegel die hierbij past. 

Accessoires

Vergeet de accessoires in de ruimte niet! Denk hierbij aan de badmat, de handdoeken, de zeeppompjes en het vuilnisbakje. De toevoeging van deze items zal de transformatie afmaken! Door ervoor te zorgen dat al deze accessoires dezelfde kleur of stijl hebben, garandeer je een gevoel van samenhang in de ruimte. Hoe meer eenheid in je badkamer hoe luxueuzer deze aanvoelt.

In dit artikel hebben we je vertelt hoe je je badkamer transformeert tot een ruimte vol luxe! Heb je hier behoefte aan? Kies dan voor het vervangen van de kranen, de toiletbril en de spiegel. Voeg daarnaast nog wat accessoires toe om de metamorfose sterk af te ronden.