Tover je tuin om tot welnesstuin

Buytengewoon

Een heerlijke tuin met uitzicht op uitgestrekte velden waar je helemaal tot rust komt. Deze wellnesstuin werd aangelegd door Buytengewoon en is met recht een droomtuin te noemen. De natuurlijke tuin is van alle gemakken voorzien en zorgt voor optimale ontspanning door fijne terrassen en het luxe buitenzwembad.  

Welnesstuin, villa, zwembad, groen, the art of living

Wellnesstuin in Hoog Soeren 

In het idyllische Hoog Soeren vlakbij Apeldoorn vinden we deze tuin, midden tussen de uitgestrekte velden en kronkelweggetjes. Een prachtige plek waarbij optimaal genieten van de omgeving en de tuin een essentiële toevoeging zijn aan de woning. De bewoners van dit huis wilden graag een fijne veranda, een ruim zwembad met terrassen en bovendien voldoende ruimte voor planten. Ook willen ze het geheel op laten gaan in het landschap. Dat resulteerde in deze fantastische wellnesstuin.  

Maak van je tuin een wellnesstuin

Een wellnesstuin is een tuin waarin je volledig tot rust komt. Hij is van alle gemakken voorzien en al jouw tuinwensen voorzien. In deze tuin in Hoog Soeren is dat een zwembad en een wellnessplek met een buitendouche. Maar een wellnesstuin kan ook een jacuzzi bevatten of een andere plekken om te ontspannen. Het is maar net wat jouw tuinwensen zijn en waar jij je comfortabel bij voelt. En natuurlijk wat bij jouw woning en tuin past.  

Tips voor jouw wellnesstuin

Buytengewoon zorgt voor een tuinontwerp dat passend is bij jouw woning en aansluit op jouw wensen. Daarnaast zorgen ze voor de tuinaanleg en het tuinonderhoud. Zij leveren een uitgebreide service die zeker past bij een wellnesstuin omdat het je ontzorgt. Voordat je een ontwerp aanvraagt is het een goed idee om online alvast wat inspiratie op te doen en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook overeenstemming met een eventuele partner is verstandig. Spreek jullie tuinwensen goed met elkaar door en maak alvast een (digitaal) moodboard van jullie wellnesstuin. Kijk daarna op buytengewoon.nl voor de mogelijkheden om de wellnesstuin te realiseren.  

Editor: Media team

Datum: 28-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Buytengewoon