Trappen


Artikelen

Meer over Trappen

Mooi naar boven

De meeste huizen beschikken over een trap. Een trap is een essentieel onderdeel in veel woonhuizen. Trappen hoeven niet alleen maar functioneel te zijn, maar kunnen ook een blikvanger zijn in een woonhuis. Laat je trap bekleden of schaf trap verlichting aan, deze kunnen namelijk zorgen voor een echte eyecatcher.

Er zijn verschillende type trappen die aangeschaft kunnen worden. Zo kun je denken aan metalen trappen, glazen trappen, corian trappen en zwevende trappen. Trappen kunnen ook in verschillende materialen gemaakt worden, denk aan een trap van glas, hout, metaal en beton.

De ultieme klassieker is toch wel de zwevende trap die zorgt voor een stukje magie in huis. Door de open constructie wordt er een lucht -en schaduwspel gecreëerd en ontstaat er een ruimtelijk effect. Ook een zwevende trap is verkrijgbaar in allerlei materialen, zoals hout, glas, staal etc. Naast de geweldige uitstraling van een zwevende trap is het ook erg functioneel. Zwevende trappen besparen namelijk veel ruimte in de kamer. Een zwevende trap verbindt functionaliteit met esthetiek naadloos.

Heb jij, of ben jij opzoek naar een exclusief, licht en ruim interieur, dan sluit een glazen trap hier perfect bij aan. Deze trappen zijn erg elegant en daarnaast ook lichtdoorlatend wat zorgt voor een bijzondere lichtinval. Veel mensen zullen zich afvragen of er veel onderhoud bij een glazen trap komt kijken. Echter is het onderhoud hiervan niet meer dan bij een metalen of houten trap.

Van een corian trap heb je misschien nog nooit gehoord. Deze trappen sluiten naadloos aan op jouw interieur. Letterlijk geen randen en geen naden, zie je het al voor je? Zorg voor een elegante eyecatcher in huis met een corian trap.

Ben je toch meer opzoek naar een industriële look, neem dan een metalen trap. Een groot voordeel van deze trap is dat het de meest onderhoudsvriendelijke is. Je hebt er bijna geen omkijken naar en laat daarnaast ook geen gebruikssporen achter, ideaal!

Ben jij nu een persoon die liever geen traploopt, dan is er zeker een alternatief. Naast trappen zijn er tegenwoordig ook geweldige liften voor in huis. Kies voor één van de twee of vestig zowel een trap als een lift. Superhandig wanneer je iets zwaars naar boven moet tillen om dan met de lift te kunnen. Geniet van wat extra luxe met zowel een trap als een lift in huis.