Traprenovatie | New stairs, the art of living

  • NEWstairs
  • Oude Graaf 6
  • 6002 NL Weert
  • Contact:
  • Tel.: +31 495 71 20 28
  • E-mail: info@newstairs.nl

Sublieme traprenovatie in betonlook | NEWstairs

De trap als prachtige binnenkomer! Vaak het eerste wat te zien is bij binnenkomst in een woning, maar niet het eerste waar aan gedacht wordt bij een verbouwing of renovatie. Toch draagt de uitstraling van een trap wel degelijk bij aan de sfeer van het interieur.

Deze woning werd gerenoveerd waarbij de bestaande inkomhal een belangrijk aandachtspunt was. De houten trap was gedateerd en beschadigd. Bovendien was de originele balustrade versleten en duidelijk aan vervanging toe. Iedere traprenovatie of trapbekleding is maatwerk en bij NEWstairs in vakkundige handen. Ook hier werd de trap door middel van een NEWstairs traprenovatie weer een prachtige, moderne binnenkomer.

Trap in betonlook

In deze open, lichte hal is gekozen voor een combinatie van speelse zwart-wit tegeltjes met een geometrisch patroon en een strakke, moderne trap in betonlook. Bij een traprenovatie in een landelijke of klassieke stijl zijn nieuwe overzettreden in een houtdecor de meest voor de hand liggende keuze. Hier is de keuze echter gevallen op een meer tijdloze uitstraling. De oorspronkelijke houten trap is voorzien van een Z-trapmodel en prachtig afgewerkt met NEWstairs overzettreden uit de industrial collectie. Deze collectie is dus niet alleen geschikt voor een industriële woonstijl.

traprenovatie, new stairs, the art of living, trap,

Verbindende elementen

Door de neutrale kleur sluit dit trapdecor in betonlook juist perfect aan bij het moderne interieur. Het geïntegreerde antislip-reliëf zorgt daarnaast voor een betere grip op de trap. De strak gestucte, witte muren vormen een beeldig contrast met het stoere grijs en diepe zwart.

Door te kiezen voor esthetische, verbindende elementen komt een specifieke woonstijl het beste tot zijn recht. Hier zijn het de stijlvolle, zwarte accenten die consequent in het interieur zijn doorgevoerd. De stalen deur, de ledspots en de NEWstairs leuning & balustrade zorgen er samen voor dat het interieur één geheel vormt. Zwart is overigens nooit ‘out of style’ en is daarom terecht in vele, uiteenlopende woonstijlen terug te vinden. Een kleurrijk accent in de vorm van een grote, groene plant brengt letterlijk leven in de brouwerij en maakt het plaatje compleet. Het is weer heerlijk thuiskomen in deze gerenoveerde woning met NEWstairs traprenovatie!

 

Tekst: NEWstairs
Fotografie: NEWstairs

___

Logo

___

Meer projecten zien van NEWstairs bekijken?