Luxe interieur, Metropolitan, stijlvol interieur, Chique interieur, Design interieur, Eric Kuster, Linda Lagrand

Trend 2020: Een luxe interieur met metropolitan

Het afgelopen jaar hebben we het al steeds vaker voorbij zien komen, maar nu kunnen we er echt niet meer omheen. Voornamelijk interieurdesigner Eric Kuster past het toe, maar ook steeds meer andere ontwerpers weten er raad mee. Metropolitan in het interieur is één van de hipste trends en staat voornamelijk bekend dankzij de combinatie van luxe en comfort. Een prachtige bank kan bijvoorbeeld gemaakt zijn van exclusief velours, waarbij het comfort niet ten ondergaat aan de chique looks van het luxe interieur.  

Luxe interieur, Metropolitan, stijlvol interieur, Chique interieur, Design interieur, Eric Kuster, Linda Lagrand

Deze heerlijke woonkamer, gerealiseerd door Studio Mariska Jagt, straalt ultieme luxe uit

Luxe materialen en comfort

Voor een metropolitan interieur hoef je niet per se een woning in Hollywood te hebben, ook in een kleine woning of appartement is het perfect mogelijk om een luxe interieur te creëren. Dankzij de combinatie van luxe materialen en comfort haal je binnen no time Hollywood bij jou in huis.

Luxe interieur, Metropolitan, stijlvol interieur, Chique interieur, Design interieur, Eric Kuster, Linda Lagrand

Dit exclusieve interieur zorgt voor een warme woonsfeer. Eric Kuster zorgde voor een bijzonder eindresultaat wat helemaal af is!

Succesvol geheel

Er zijn tal van mogelijkheden om een metropolitan interieur tot stand te brengen. Het interieur wordt gekenmerkt door de vrijheid voor decoratie en is daarom vaak moeilijk om het tot een succesvol geheel te krijgen, wat ook het allerleukste is aan deze exclusieve stijl. Je kan allerlei kleuren en materialen uit verschillende tijden met elkaar combineren en uiteindelijk vormt het toch een eigen en uniek geheel. Om ervoor te zorgen dat het resultaat geslaagd is, kan het handig zijn om als basis te kiezen voor een vast kleurenpalet. Door dit te combineren met opvallende elementen komt de inrichting niet hectisch over en heerst er toch veel rust in de woning.

Luxe interieur, Metropolitan, stijlvol interieur, Chique interieur, Design interieur, Eric Kuster, Linda Lagrand

Kabaz realiseerde dit sfeervolle landhuis met metropolitan interieur. Door het gebruik van zichtlijnen in combinatie met design ontstaat er een oase van rust. 

Niks is te gek

Bij de metropolitan trend wordt veel gebruik gemaakt van verschillende materialen, kleuren en stijlen en dit zorgt voor een uitgesproken geheel. Daarom is ook niks te gek in dit luxe interieur, van een roze fauteuil en verlichting tot een gouden tafelstandaard in de vorm van een vogel. Alles kan hierin gecombineerd worden. Vergeet daarbij niet dat er in kleine ruimtes iets meer nagedacht moet worden over kleuren en de benodigde omvang voor een groot object.

De grootste high-end beauty salon is helemaal tot in detail gerealiseerd door Linda Lagrand. Het warme, luxe interieurdesign sluit helemaal aan bij de uitstraling van de salon. 

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!

 


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.

____

Hier vind je meer blogs over actuele interieurtrends!