Trends 2022: Welke kleuren worden populair?

Fractions

Een nieuw jaar staat voor de deur. Een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden voor de inrichting van je woning. Elk jaar worden er allerlei trendkleuren bepaald. Wat zijn de trends 2022 op het gebied van wonen? Welke kleuren zien we komend jaar veel in het interieur? 

Trends 2022, Fractions, Shutters, The Art of Living

Trendkleuren 2022 

Het is natuurlijk niet zo dat je per se mee moet gaan met de kleuren van 2022. Maar, als je toch op zoek bent naar een nieuwe kleur kan je net zo goed meegaan met de nieuwste trends. De trends 2022 bieden verschillende opties, zodat er voor ieder interieur een passende trendkleur te vinden is. Kleuren die een optimistische sfeer met zich meebrengen en eenvoud uitstralen staan in het nieuwe jaar centraal. 

Hoe toepassen? 

Trendkleuren kan je terug laten komen door een muur te verven of een nieuw meubelstuk te kopen. Toch zijn er nog meer opties om mee te gaan met de laatste trends. Doordat de trendkleuren voor 2022 een rustige basis bieden, kun je deze heel goed combineren met Fractions. Het materiaal en model van Fractions past ook perfect bij de trend van eenvoud en eerlijkheid. Fractions zijn van aluminium gemaakt, het eenvoudige schuifmechanisme zorgt voor een groots effect en beleving van licht in de ruimte. Je kunt Fractions zelf samenstellen; je kiest niet alleen zelf het patroon, ook de kleur is geheel zelf te kiezen.  

Bijzonder design 

Osiris Hertman bedacht voor de diverse patronen van Fractions een kleurencombinatie die de patronen nog meer dimensie geven. Wat dacht je van een combinatie van de kleur Beach en Slade Grey in het Cleopatra patroon? 
Cleopatra Eye Short, welke gebaseerd is op de ogen van de Egyptische koningin Cleopatra, verspringt meer dan de lange versie (Cleopatra Eye Long). Waar de vorm van dit oog in Egypte staat voor bescherming, ontstaat er ook in huis door dit patroon bescherming in de vorm van natuurlijke zonwering. De vorm is speels en niet zo streng en met behulp van de schaduw creëert het een tijdloos effect. Door het geweldige dynamische schaduweffect en het zonwerende karakter komen de Cleopatra’s Eye Short in de woonkamer goed tot hun recht.
Bekijk de diverse mogelijkheden op de website. Of neem direct contact op met een expert dealer voor meer informatie over de mogelijkheden van Fractions, aluminium shutters bij jou thuis. 

Editor: Media team

Datum: 13-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Fractions