Salone Del Mobile | Milan Design Week

De Milan Design Week een big deal? Absoluut!

Wat in 1961 begon als een overzichtelijke beurs voor interieurontwerpers, is nu uitgegroeid tot hét event van het jaar! Ook weer dit jaar werd Milaan ‘overspoeld’ met designers uit alle windstreken. Natuurlijk waren wij erbij om de nieuwste trends te ontdekken! We nemen je graag mee op onze reis.

New Classic kunnen we met recht dé trend van nu noemen. Het combineren van verschillende stijlen maakt deze trend spannend en zeker niet doorsnee. Fluwelen materialen worden gecombineerd met drukke, gekleurde, prints wat zorgt voor een rijke, ietwat bohemien, uitstraling. Niets moet, alles mag, dat is de New Classic Style.

Veel ontwerpers hebben zich laten inspireren door de Retro Chique stijl. Deze nieuwe stroom kenmerkt zich door het gebruik van verschillende vormen. Vooral de Germaanse boog en cirkels worden veel gebruikt. De combinatie van de trendkleur blauw met goud zorgt voor een prachtig verassend effect in de ontwerpen.

Deze trend kenmerkt zich door een mooie combinatie van materialen in veel vormen. Steen in de vorm van marmer en hout, en dan vooral verweerd, robuust, hout. Wat opvalt, is dat bij veel ontwerpers goed en koper in combinatie met oosterse invloeden, veel terugkomen.

___

Contactgegevens:

  • Windsor Bathroom Amsterdam
  • Overtoom 400h
  • 1054 JS Amsterdam