Trendy tuinset in een sophisticated kleur

Borek

Warme temperaturen vragen om een sophisticated, zomerse aankleding van jouw tuin. Wat is er nu mooier dan een catchy kleur als accent tussen al het groen? Het Nederlandse outdoormerk MAX & LUUK weet daar alles van en koos, voor aankomende zomer, de trendkleur koraal. Het merk ontwerpt en fabriceert unieke outdoor accessoires die in elke tuin passen. MAX & LUUK maakt onderdeel uit van het assortiment van Borek, een outdoor furniture merk met een groot assortiment aan mooie producten van hoogwaardige kwaliteit.

Tuinset - Borek, coral, the art of living

Trendy tuinset

Op de bodem van de oceaan vormen miljoenen koralen een levend en fascinerend kleurenspel. MAX & LUUK hebben deze natuurpracht vertaald naar een uniek thema. Drie dining & lounge modellen zijn leverbaar in een warme, dieporanje kleur. Daarmee vormen Jane, Kane & Florence een catchy trio. Is dit iets te gewaagd en ga je liever voor één accent? Alle items die onderdeel zijn van deze tuinset staan, afzonderlijk van elkaar, ook ‘hun mannetje’.

Eindeloze mogelijkheden

Het kleurthema van MAX & LUUK is verder doorgetrokken naar de poef en de succesvolle lantaarns. Kortom. Mixen en matchen waarbij de trendkleur koraal een prominente rol speelt. De ‘Living Coral’ collectie is een limited edition in 2022.

Meer over MAX & LUUK

MAX & LUUK is een sophisticated outdoor furniture merk. Trendy accessoires zijn, anno 2022, een must om het verschil te maken in jouw tuin. De collectie van MAX & LUUK bestaat uit verschillende design items die je tuin een moderne, maar sfeervolle touch geven. De kickstart voor de zomer als je het ons vraagt.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 07-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Borek