Trendy: velvet aan de muur

Dutch Walltextile Company

Velvet is al langer niet meer weg te denken uit de interieurbranche. Velvet, ook wel velours of fluweel genoemd, geeft een interieur direct een luxeuze, rijke uitstraling. Het is een soepel, luxe geweven stof welke van kleur veranderd wanneer erover wordt gewreven. De exclusieve stof is regelmatig terug te zien als de bekleding van meubels. Wil je next level gaan? Dutch Walltextile Company heeft een uitgebreide collectie fluwelen wandtextiel. Ontdek hier de mooiste varianten!  

Boudoir 

Boudoir is een wandbekleding uit de overkoepelende City Life collectie. Dit wandtextiel is gemaakt van luxe velours uit Italië en heeft lichte en donkere tinten voor een levendig effect. Boudoir geeft de ruimte een extra dimensie en is verkrijgbaar in verschillende tinten, zoals zachtroze, diepblauw, lichtgoud en nachtzwart. 

Velvet, Dutch Walltextile Company, The Art of Living

Tartan 

Het velours wandtextiel Tartan uit de Neutral Surroundings collectie kenmerkt zich door een rijke uitstraling. De luxe stof en klassieke kleuren zoals oker, lichtblauw, marineblauw, beige, grijs, wit en mosgroen dragen hieraan bij. Dit wandtextiel lijkt bijna tot leven te komen aan de muur, doordat de stof verschillende tinten laat zien in het licht. 

Velvet, Dutch Walltextile Company, The Art of Living

Kingdom 

De naam Kingdom zegt het al: deze wandstof straalt rijkdom uit. De velvet stof heeft een glanzende maar gladde uitstraling en heeft daardoor een statige uitstraling. Kingdom is verkrijgbaar in maar liefst twaalf verschillende kleuren, van koninklijk oranje tot marineblauw en van kersenrood tot mineraalgroen. Kingdom is onderdeel van The Originals collectie en behoort daarmee tot de klassiekers van DWC.   

Velvet, Dutch Walltextile Company, The Art of Living

Grunge 

De nieuwste Ocean Bay collectie omvat Grunge velours wandtextiel. Dit heerlijk zachte fluweel met luxe uitstraling, kenmerkt zicht door een opvallend grafisch design dat is geïnspireerd op de textuur van uitgedroogde klei.  

Velvet, Dutch Walltextile Company, The Art of Living

Bobcat  

Een van onze meest flamboyante velvet wandbekleding is Bobcat uit de Luxury Safari-collectie. Deze wandstof heeft een spannende dierenprint en maakt van je muren een chique, tastbaar tafereel. Het geeft de ruimte een gedurfde touch en is een statement aan de muur. Bobcat is verkrijgbaar in vijf kleuren: grijs, blauw, groen, beige en taupe.   

Velvet, Dutch Walltextile Company, The Art of Living

Editor: Media team

Datum: 26-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online redactie The Art of Living