Trimless inbouwspots: onopvallend de perfecte verlichting 

LED Inbouwspots

Ben jij op zoek naar nieuwe verlichting en zit je te denken aan spotjes? Maar wil je dat ze niet te nadrukkelijk aanwezig zijn en niet teveel opvallen? Dan kun je gaan voor inbouwspots en in het bijzonder trimless inbouwspots. LED trimless inbouwspots hebben geen zichtbare randen en daarbij geven ze een mooie gelijkmatige verlichting in iedere ruimte. Kortom, trimless inbouwspots zijn ideaal voor als je gaat voor onopvallend, maar daarbij wel voor een perfecte verlichting.

De voordelen van trimless inbouwspots 

Wil jij graag LED inbouwspots in je huis, maar vind je het niet mooi dat je de randen van de armaturen van de spots blijft zien? Dan zijn er LED trimless inbouwspots! Trimless inbouwspots noemen we ook wel eens verdiepte of frameless spots. Deze inbouwspots worden namelijk zo in het plafond geplaatst dat er geen zichtbare rand van de spot zichtbaar is. Daardoor kan de rand van de inbouwspot heel makkelijk weggewerkt worden in het stucwerk of door een laag verf. Het resultaat is een strakke afwerking door een naadloze aansluiting tussen inbouwspot en plafond. Dit zorgt er niet alleen voor dat de spots praktisch niet opvallen, maar ze zorgen ook voor een gelijkmatige belichting die perfect aansluit op het aanwezige natuurlijke licht in de ruimte. 

Daarnaast zijn LED trimless inbouwspots duurzaam en goed voor het milieu. LED verlichting verbruikt wel tot 70% minder energie dan conventionele gloeilampen en halogeenlampen. Naast dat LED spots dus beter zijn voor het milieu, zijn ze ook nog eens veel vriendelijker voor je energierekening. Een fijne bijkomstigheid. 

Toepassingsmogelijkheden trimless inbouwspots 

Wanneer je graag trimless inbouwspots wilt plaatsen, dan is het goed te bedenken waar je de spots precies wilt hebben en wat de mogelijkheden voor het installeren zijn. De trimless inbouwspots verwerk je in je plafond voordat je gaat stucen. Maar ook in een bestaand plafond dat al voorzien is van stucwerk, kun je prima alsnog trimless inbouwspots (laten) plaatsen.  

Trimless inbouwspots zijn spotjes die passen bij ieder interieur. Of je nu een moderne of landelijke inrichting hebt of een industriële of klassieke stijl. Trimless spots zijn heel veelzijdig en daarnaast hebben ze diverse toepassingsmogelijkheden. Naast dat ze veel gebruikt worden in kantoorruimtes, winkels en showrooms, zijn ze ideaal om bij jou thuis sfeer te creëren en te zorgen voor een goede verlichting. Let daarbij wel op de benodigde IP waarde voor de inbouwspots, zodat je er zeker van bent dat je de trimless inbouwspots veilig geplaatst kunnen worden in bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Bij Ledinbouwspotsled.nl zijn alle trimless inbouwspots voorzien van een IP44 of IP65 waarde. Spots met IP44 zijn spatwaterdicht en spots met IP65 zijn straalwaterdicht. 

Verschillende trimless inbouwspots bij Ledinbouwspotsleds.nl 

Ben jij op zoek naar mooie verlichting voor een onopvallende ‘look’, maar een perfecte en prettige ‘feel’? Met de trimless inbouwspots van Ledinbouwspotsleds.nl verlicht je iedere ruimte op een gelijkmatige manier en creëer je toch de nodige sfeer. Of je nu gaat voor ronde, vierkante of dubbele trimless inbouwspots in het wit of zwart. Er is vast een inbouwspot die jij mooi vindt en past bij de ruimte waar je de spot wilt plaatsen. 

Editor: Media team

Datum: 15-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van LED Inbouwspots

Fotografie: LED Inbouwspots