slider2
slider1
slider3
slider
previous arrow
next arrow

Tuin aan het water | Versteegh Design

Een villa gelegen op een toplocatie aan het water. Genieten van het water kan niet alleen buiten aan de waterkant, maar ook binnen. Extra pluspunten dus voor deze woning met tuin aan het water. Binnen kan er gezwommen worden in het overdekte zwembad in het wellness gedeelte. Buiten kan er heerlijk gerelaxt worden aan de waterkant met uitzicht op voorbijzeilende boten en het natuurschoon.

We beginnen in deze woning bij het wellness gedeelte. De bewoners kunnen heel gemakkelijk vanuit het overdekte zwembad, dat is ingelegd met mozaïek, zo door lopen naar de andere wellness faciliteiten. Hier bevindt zich een Finse sauna met ingebouwde saunakachel en houten banken. Het zwembad is een knap staaltje vakwerk, aangezien het zwembad maar liefst drie meter lager ligt dan de waterspiegel van de plas.

tuin, the art of living, versteegh design, uitzicht

Terras in tuin

De tuin aan het water is opgedeeld in drie delen. Als eerste is er een terras aangelegd bij het huis. Een slimme manier om binnen naar buiten door te trekken. Zo wordt er tevens ook een nieuwe “leefruimte” gecreëerd. Tussen het terras aan het huis en het terras aan de waterkant vormt een groot grasveld de overgang. Door de tuin als het ware op te knippen, lijkt de tuin nog groter.

tuin, the art of living, versteegh design, uitzicht

tuin, the art of living, versteegh design, uitzicht

tuin, the art of living, versteegh design, uitzicht

Tuin aan waterkant

Het ontwerp van de villa komt extra tot haar recht door de bijzondere locatie. Goed vertoeven is het aan de waterplas wat een prachtig uitzicht biedt. Aan de achterkant van de tuin, de waterkant, is een zitgedeelte gerealiseerd met een doekoverkapping. Eenvoudig, functioneel maar ook stijlvol. Het terras is uitgerust met verschillende heaters zodat het op de wat frissere dagen ook goed vol te houden is. Een tuin met veel mogelijkheden. Een mooie aanvulling op de prachtige villa.

 

___

Tekst: Janneke Sinot
Fotografie: Michael van Oosten

 

Benieuwd hoe het interieur van deze villa er uit ziet?