tuininspiratie, tuinideeën, tuinidee, inspiratie voor de tuin, the art of living event, event the art of living, the art of living

Tuin inspiratie

Een tuin heeft een bijzondere functie bij een woning. Het is namelijk het aanzicht van je woning, maar ook het gedeelte waarin jij heerlijk jezelf kunt zijn in de buitenlucht. Een tuin wordt daarom steeds vaker gezien als een verlengstuk van de woning. Hierdoor vervaagt de scheidingslijn tussen binnen en buiten en wordt het meer een totaalplaatje. Het realiseren van een tuin die voldoet aan jouw levensstijl en wensen is geen makkelijk karwei. Een strakke tuin, een moderne tuin of toch liever een zwembad waar je heerlijk kan vertoeven in de zomer. Daarom is het opdoen van tuin inspiratie essentieel om jouw droomtuin te verwezenlijken.

Exclusieve tuinen

Een tuinontwerp vormt de basis voor een mooie tuin. Ga je in zee met een tuinarchitect die voor jou een tuin ontwerpt, of gebruik je, je eigen groene vingers? Een zwembad, jacuzzi of luxe buitenkeuken kan het buitenleven een stuk aangenamer maken. Of toch liever een houten bijgebouw zodat je ook in de winter heerlijk buiten kunt vertoeven? En waar komt het terras en welke tuinmeubels passen daarbij? Kortom een hoop keuzes die er gemaakt moeten worden voor de realisatie van een luxe tuin.

Tuinideeën

Voor het thema ‘Tuinen’ heeft The Art of Living Buijtels Buitengewone Tuinen en Knops Tuindesign benaderd. Beide realiseren zij een bijzondere inspiratietuin op het event. Buijtels Buitengewone Tuinen is een ervaren specialist op het gebied van ontwerpen en realiseren van exclusieve tuinen. In samenwerking met diverse partners zal Martin Buijtels, oprichter van het bedrijf, een van de twee tuinen ontwerpen. Tuin- en landschapsontwerper Erik Knops (Knops Tuindesign) neemt het design van de andere inspiratietuin op zich. Knops ontwerpt en realiseert exclusieve tuinen door heel Nederland en België.

In de twee luxe tuinen die gerealiseerd worden, zullen producten van verschillende vakspecialisten worden getoond. Wat voor producten? Van luxe zwembaden, bijzondere tuinmeubels, hekwerk op maat tot aan een prachtige overkapping. Maar ook voor bestrating, buitenhaarden, bekleding, tuinaccessoires en buitenkeukens zullen er diverse specialisten aanwezig zijn.

Klik hier om alle tuin exposanten te zien!

 

Villabouw | Living Stone Villabouw
Tuinaanleg | René Don Hoveniers


Web editor: Media team     |

Datum: 10 | dec | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media