Tuin met kunstgras, Royal Grass, Speeltuin, kwaliteit, kunstgras op een heuvel

  • Royal Grass ®
  • Muziekplein 67
  • 5402 CS Uden

Tuin met kunstgras voor de kinderen | Royal Grass

Kunstgras is de ideale oplossing als u kinderen heeft die heel de dag in de tuin spelen. Ook voor gemeentes is kunstgras een goede oplossing. Zo kunnen gemeentes ervoor kiezen om een tuin met kunstgras voor kinderen aan te leggen, dit helpt tegen het kapot lopen van het echte gras.

Kunstgras omhoog leggen

Veel mensen denken dat het een probleem is om kunstgras op een heuvel te plaatsen, maar dit is gewoon mogelijk. Wel is het belangrijk dat je professionele hulp inschakelt om een tuin met kunstgras aan te leggen. Je hebt veel verschillende spullen en gereedschap nodig om dit voor elkaar te krijgen. Gemeente As heeft recent een speelheuvel aangelegd waar de kinderen kunnen spelen en de ouders aan de picknicktafels kunnen kletsen. Om ervoor te zorgen dat het kunstgras niet gaat schuiven, is dit vast gelijmd met extra stevige tweecomponentenlijm.

Extra sterk

Speeltuinen worden natuurlijk actief gebruikt door spelende kinderen. Ze rennen, rollen en spelen op het gras. Het gras moet daarom ook jaren mee kunnen gaan zonder dat er schade komt aan de kunstgrasmat. Speelvelden voor kinderen worden door Royal Grass daarom aangelegd met speciaal kunstgras genaamd: Royal Grass Xplay. Dit komt uit de Royal Grass-collectie en is extra stevig. Het is speciaal bedacht en ontwikkeld voor speeltuinen.

Gezellig plekje

Het eindresultaat van het speelveld voor de gemeente As mag er zeker wezen. Het is een gezellige plek om te picknicken en lekker te spelen met je kinderen. Het ziet er altijd groen en verzorgt uit. Ook als het hard geregend heeft en daarna het zonnetje gaat schijnen, kun je gewoon naar de tuin met kunstgras toe zonder last te hebben van modder.

 

Tekst: Royal Grass
Fotografie: Royal Grass

____

Royal Grass, dakterras, kunstgras

____

Meer projecten zien van Royal Grass?