Tuin met luxe wellness unit en ruimte voor een sauna

20ft Wellness

De opdrachtgevers wilden in hun moderne tuin graag een goede samenhang creëren tussen werk en ontspanning. Het was dus van belang dat er in de tuin ruimte werd gemaakt om heerlijk tussen het groen te kunnen werken. Maar mocht de werkdag erop zitten dan moet de tuin ook voorzien in ontspanning. Om deze droom te verwezenlijken koos men ervoor om de samenwerking aan te gaan met 20ft Wellness en zusterbedrijf 20ft Office. Zoals deze combinatie wellicht al doet vermoeden zorgde zij samen voor de juiste werk-privé balans. Dat uitte zich in een handgemaakt tuinkantoor en vele wellness voorzieningen zoals een sauna en een opbergruimte.  

Hottub, welness, sauna, achtertuin, the art of living

Luxe wellness unit 

Deze tuin werd voorzien van een heuse wellness unit. De unit sluit aan bij de wens heerlijk te kunnen relaxen na het werken. Deze unit bestaat uit een Finse sauna en een opbergruimte, waardoor de ruimtes functioneel en recreatief gebruikt kunnen worden. Om deze unit te creëren werd een zeecontainer als basis gebruikt. Hierdoor is de unit eenvoudig te verplaatsen en aan te sluiten. De opdrachtgevers konden dan ook al snel genieten van hun sauna. Het grote raam, van de sauna, dat uitzicht biedt over het zwembad en de landerijen versterken dit rustgevende gevoel tot een maximaal niveau.  

Naar eigen wens 

De indeling van deze unit is compleet naar eigen wens vormgegeven. Normaal gesproken is de standaard 20ft Wellness unit voorzien van een Finse sauna met een hottub of een massage spa. Deze basis kan met verschillende opties uitbereid worden. Zo zou je bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor een sauna en hottub met een buitendouche als extra optie. Daarnaast zijn de units ook te verkrijgen in verschillende groottes, kleuren en afwerkingen, waardoor geen wellness unit hetzelfde is. Kortom, de units zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar comfort en ontspanning in eigen tuin.  

 

Editor: Media team

Datum: 30-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: 20ft Wellness