Tuin met verschillende toepassingen van keramiek

Michel Oprey & Beisterveld

Een prachtige villa werd verrijkt met verschillende toepassingen van Keramiek. Op deze manier kreeg de woning de vereiste luxe en natuurlijke uitstraling. Verantwoordelijk voor het fantastische keramiek is Michel Oprey en Beisterveld. Zij bieden de meest mooie selectie producten aan, in werkelijk alle denkbare verschijningsvormen voor verschillende toepassingen. Het materiaal wordt nauwkeurig geselecteerd waardoor de kwaliteit en uitstraling keer op keer gewaarborgd worden. Dit is dan ook de reden dat opdrachtgevers het bedrijf inschakelden voor het verwerken van keramiek.  

Keramiek in de tuin 

In het tuinontwerp komt het keramiek van Michel Oprey en Beisterveld op verscheidene manieren terug. Zo werden bijvoorbeeld verschillende muren van het overdekte terras opgebouwd met het materiaal. Ook de schoorsteen van een heerlijke buitenhaard bestaat voor een groot gedeelte uit het product. De keuze viel op de Pareti Naturali Lucerna Natur wandbekleding en de Cermaxx Andes gold tegels. Deze combinatie zorgt voor lichte kleurnuances die het geheel wat meer dimensie geven. Wat daar ook aan bijdraagt is het gegeven dat alle stenen een andere structuur en afmeting hebben. Het zorgt ervoor dat de muur erg robuust oogt en laat dat nou precies zijn waar de opdrachtgevers naar op zoek waren.  

Fijne trap

Ook de trap die de opdrachtgevers toegang verleent tot een lager gedeelte in de tuin bestaat uit keramiek. Dezelfde soorten keramiek werden hierin verwerkt, voor een samenhangend geheel. Op de trap liggen dan ook grote tegels van de Ceramaxx Andes gold van 60x60x3 meter. Door te kiezen voor tegels met een royaal oppervlak worden grote lijnen gecreëerd, zodat het tuinontwerp niet te krap aanvoelt. De lichte kleur van het keramiek draagt daar ook aan bij.   

Ben je betoverd door deze toepassingen? Dan wil je vast weten wat Michel Oprey en Beisterveld voor jou kan betekenen. Om dat uit te zoeken ben je altijd welkom in één van hun showrooms.  

 

Editor: Media team

Datum: 23-03-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living