Tuinen met natuursteen en interessante bestratingsoplossingen 

MBI De Steenmeester

Een bedrijf dat zich inzet voor een mooiere, sfeervolle omgeving is MBI De Steenmeesters. Dit doen ze door de volgende aspecten in aanmerking te nemen: kwaliteit, duurzaamheid, kleur en vorm. Door met deze elementen rekening te houden worden prachtige hoogwaardige (natuursteen) producten geproduceerd die fungeren als bestratings- en geveloplossingen. Projectontwikkeling vindt plaats aan de hand van de gedachte dat de openbare ruimte gebruikt wordt voor grotere doelen; denk aan comfort, duurzaamheid en gezondheid. De twee tuinen in dit artikel laten je zien hoe zij dit doen. Laat je dan ook vooral hun werkwijze inspireren.  

Van binnen naar buiten 

De eerste tuin laat zien dat je met een mooi tuinontwerp de tuin volledig kunt betrekken bij de binnenruimtes. Deze tuin met tuinhuis maakt het mogelijk om ook bij koud weer van het buiten zijn te kunnen genieten. Door de grote ramen is al het groen goed te zien en de schuifpui maakt het mogelijk de temperatuur te reguleren. Dat draagt bij aan de soepele overgang tussen de binnen- en buitenruimte. Een ander aspect dat deze overgang ook bevordert is de donkere keramische vloer. De vloer heeft een geweldige natuursteen look en is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Dat is dan ook de reden dat dezelfde vloer in het tuinhuis en op het terras ligt.  

Zomertuin  

De volgende tuin heeft een ontwerp waarin symmetrie en luxe centraal staan. Hierdoor krijgt de tuin een wat zomerse uitstraling en kun je er heerlijk genieten van zonnige dagen. Doordat het tuindesign vrij eenvoudig is valt het exclusieve uiterlijk van de tuintegel op. Het gevoel van luxueus natuursteen wordt opgeroepen door een keramische tegel met marmer look: de GeoCeramica in Marmerstone Black. Doordat de keuze viel op een donkere tegelsoort blijft het tuinontwerp rustig en netjes. Waardoor het een fijne tuin is om helemaal tot rust te komen en te genieten van de omgeving.  

Editor: Media team

Datum: 20-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: MBI De Steenmeester