Tuinmeubel inspiratie

Lekker in de zon op uw ligstoel of onder de overkapping op uw heerlijke tuinset. Genieten van de avondzon en tot in de laten uurtjes buiten zitten op uw terras? Dat is de zomer! Mochten na deze winter uw tuinmeubelen aan vervanging toe zijn? Dan zijn de tuinmeubels van tuinmeubelshop een perfecte vervanger! Dus lees gerust verder en kijk wat voor u de beste keuze is.

Wicker

Een bekend materiaal wat voor tuinmeubelen regelmatig gebruikt wordt is wicker. Wicker is een soort kunststof wat gevlochten is. Tuinmeubelen van wicker zijn erg makkelijk te verplaatsen doordat ze een lichtgewicht hebben. Daarom kunt u ze bijvoorbeeld in de winter gemakkelijk binnen zetten zodat ze niet lijden van het koude weer in de winter.

Hout

Het tweede materiaal wat we behandelen is hout. Wanneer je kies voor houten tuinmeubelen is het belangrijk om in de gaten te houden dat het voorzien is van een FSC-keurmerk. Zo weet je namelijk zeker dat het op een eerlijke duurzame manier verkregen is. Houten tuinmeubelen zijn er in verschillende soorten, gelakt, gebeitst of geolied. Het zorgt voor een prachtige natuurlijke uitstraling binnen uw tuin. En daarnaast ook nog fijn, het wordt niet warm in de zon!

Aluminium

En als laatste aluminium. Aluminium is een materiaal wat geheel onderhoudsarm is en wat tegen erg veel weersinvloeden kan. Hierdoor is het dus ook langdurig te gebruiken, iets wat je wilt wanneer je kies voor een prachtige nieuwe tuinmeubelset. Daarnaast zorgt aluminium vaak voor een strakke, moderne uitstraling en is het erg licht materiaal waardoor het makkelijk te verplaatsen is.

Genoeg verschillende materialen en keuzes zodat er iets geschikts tussen zit wat op uw wensen en behoeften aansluit!

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!

 


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.