Tuinmeubelen als gelukgarantie, HG tuinmeubelen, tuinmeubelen

  • HG Tuinmeubelen
  • Nootweg 11
  • 1231 CP Loosdrecht

Tuinmeubelen als gelukgarantie | HG tuinmeubelen

Lekkere lange avonden in de tuin, ’s morgens vroeg ontbijten op je terras. Dat zijn de genoegens van het voorjaar en de zomer. En ook in het najaar kunnen we vaak nog genieten van heerlijke dagen. Om er optimaal van te kunnen genieten is een comfortabele tuinset, een stijlvolle loungeset, een goede parasol, sfeervolle buitenverlichting en een terrasverwarmer een voorwaarde. Deze prachtige woning aan een sfeervol bosrijk laantje heeft het allemaal. Vooral het tuinmeubilair van HG tuinmeubelen is een echte aanwinst voor zowel comfort als uitstraling. Deze meubels zijn een garantie voor geluk!

Mooie voorbeelden

De tuin waarin de tuinmeubelen zijn geplaatst kenmerkt zich door laurier wolken en een glooiend gazon waar grote dennenbomen statig boven het huis uitsteken. Rondom het huis lopen golvende grintpaden die de tuin met het huis verbinden. Op een romantische boombank wordt het eerste kopje koffie gedronken terwijl de kinderen de ruimte en vrijheid hebben om te spelen. De eerste set meubelen is geplaatst op het terras aan het huis. Een degelijke eettafel met charmante stoelen maakt de setting ideaal voor een heerlijke lunch of barbecue buiten.

Tuinmeubelen als gelukgarantie, HG tuinmeubelen, tuinmeubelen

Testen in de showroom

De tweede set bestaat uit twee royale ligbedden met een prachtig vlechtwerk als rugleuning. Omdat het bed op pootjes staat, krijg je een elegante uitstraling. Natuurlijk is dit maar een voorbeeld van het uitgebreide assortiment van HG tuinmeubelen. De showroom met twee verdiepingen in Loosdrecht biedt jou een royaal assortiment waarbij je persoonlijk advies krijgt van de eigenaar, Henri Hoegee. Als geen ander weet hij combinaties te maken die afgestemd zijn op jouw smaak en wensen.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jurrit van der Waal

___

Tuinmeubelen als gelukgarantie, HG tuinmeubelen, tuinmeubelen

___

Meer projecten bekijken van HG Tuinmeubelen?