Tuinmeubelen van Borek: ultiem gevoel van genieten en vrijheid 

Borek

Het buitenleven omarmen in volle glorie. Dat ultieme gevoel van genieten en vrijheid: het weerspiegelt zich in de parasols en tuinmeubelen van Borek. Met de stijlvolle en tijdloze producten wordt de ultieme verbintenis gecreëerd tussen opvallende, duurzame buitenmeubelen en het heerlijke buitenleven. Een groot gebaar: dat is de door Frans van Rens ontworpen tafel Fedde, die al eerder voor Borek exclusief tuinmeubilair ontwierp. Ditmaal ontwierp de gerenommeerde designer een tafel van maar liefst driemeter twintig lang en een meter breed. Ontdek deze prachtige buitentafel. 

Tuinmeubelen, buitentafel Fedde, Borek, The Art of Living

Veel combinaties mogelijk  

De T-vormige tafelpoten met ronde vormgeving passen helemaal in de huidige trend met zachte lijnen. Naast de al jaren populaire kleur antraciet, is Fedde ook met bronskleurig afgewerkte poten beschikbaar: een chique aardetint die steeds vaker te zien is in de (interieur)architectuur. Het kras- en kleurvast keramische blad is er in twee nieuwe tinten: de lichte tint Marmorio met een subtiele structuur en Grigio met een wat uitgesprokener en donkerder patroon. Marmorio past wat kleurstelling perfect bij de bronzen poot; Grigio juist bij de variant in het antraciet. Bovendien kunnen de bestaande keramische bladen REM en Kelya ook met Fedde worden gecombineerd. Wat je ook kiest en met welke stoelen je Fedde ook combineert: aan deze chique tafel kun je heel fijn zitten en veel gasten ontvangen. 

Tuinmeubelen, buitentafel Fedde, Borek, The Art of Living

Fraai vormgegeven en comfortabele stoel 

Combineer de Fedde tafel bijvoorbeeld met de Majinto stoel. Dit is een fraai vormgegeven en comfortabele stoel. Deze is op basis van de populaire Colette stoel gebaseerd. De Majinto stoel heeft een aluminium frame, welke voorzien is van een brede belt. Deze is open gevlochten en is daarmee toch luchtig. In deze stoel is een zit- en rugkussen verkrijgbaar om het comfort te verhogen. Deze stoel staat niet alleen bijzonder goed aan de houten tafels uit bijvoorbeeld de Sevilla collectie, maar ook aan de Faro tafel met het Dekton blad. Daarnaast zijn er nog meer tuinmeubelen beschikbaar in de ze collectie zoals een lage fauteuil, lage bank en een high dining stoel leverbaar.  

Tuinmeubelen, buitentafel Fedde, Borek, The Art of Living

Een nieuwe dimensie 

De tuinmeubelen van Borek geven een nieuwe dimensie aan het begrip ‘buitenleven’ dankzij de combinatie van ambachtelijk, duurzaam vervaardigde pure materialen, ongekend comfort, een eigentijdse uitstraling en collecties die onderling perfect te combineren zijn. Borek introduceert continue nieuwe, unieke producten en werkt daarvoor niet alleen samen met bekende designers, maar ontwerpt ook zelf in Studio Borek. De producten van Borek staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en zijn snel uit voorraad leverbaar. Het buitenmeubilair en de parasols zijn via dealers verkrijgbaar, in de eigen Bogarden-winkels en in de high end showroom in Oisterwijk. 

Tuinmeubelen, buitentafel Fedde, Borek, The Art of Living

Studio Borek 

Studio Borek is het inhouse designbureau van Borek met ruim 40 jaar ervaring in de buitenmeubelbranche. Ontwerpers die zowel design, comfort als functionaliteit hoog in het vaandel hebben staan en succesfactoren blijken in het buitenmeubilair. De vooruitstrevende ontwerpen vormen de basis voor high end collecties en worden aandachtig gevolgd in binnen- én buitenland. Een Studio Borek ontwerp is niet alleen trendy maar ook tijdloos. Een unieke combinatie. 

Tuinmeubelen, buitentafel Fedde, Borek, The Art of Living

Borek parasols | outdoor furniture  

Het familiebedrijf Borek parasols | outdoor furniture is een toonaangevend merk in binnen- en buitenland. De naam Borek is een samenvoeging van de achternaam van de oprichter – de vader van de huidige directeur-eigenaar Frank Bogaers – en van ‘recreatie’. De labels Borek parasols | outdoor furniture , Max& Luuk en YOI outdoor furniture maken onderdeel uit van het veelzijdige merk Borek.    

Editor: Media Team

Datum: 09-05-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Borek