Tuinoverkapping, Van van Ee, the art of living

  • Van van Ee
  • Boylestraat 56
  • 6718XM Ede

Complete tuinoverkapping | Van van Ee

Ieder mens wil graag genieten van de natuur. Die behoefte ziet diep verankerd in ons. Wetenschappers hebben aangetoond dat we fysieke, mentale en emotionele voordelen halen uit contact met de natuur. Zo krijg je er meer energie door, zit je lekkerder in je vel, krijg je een betere concentratie en vind je meer rust. Dat alles zorgt ervoor dat je meer plezier hebt en je bewust wordt van je eigen kracht. Niet zo gek dus dat ook deze huiseigenaren ervoor hebben gekozen om hun huis en tuin met elkaar te verbinden middels een complete tuinoverkapping van Van van Ee. Hier vertoeven is eigenlijk het beste van twee werelden.

Tuinoverkapping, Van van Ee, the art of living

Tuinoverkapping, Van van Ee, the art of living

Complete plaatje

Wat deze tuinoverkapping nou compleet maakt, zijn de luxe lamellen die zorgen voor het ultieme woon- en buitenlevenplezier. De lamellen zijn in iedere gewenste stand te zetten, zodat je op de millimeter kunt bepalen hoeveel zon je wil uitnodigen op je terras. Deze lamellen zijn waterdicht, waardoor ze dus ook bestand zijn tegen een zomers buitje. Maar er is meer! De overkapping is uitgerust met verlichting, verwarming, windvaste screens én een sfeervolle lamellenwand. Door het juiste kleurgebruik, passend bij de woning, is er voor rust gezorgd in het ontwerp. Een overkapping als hoogstandje in comfort én esthetiek.

Tuinoverkapping, Van van Ee, the art of living

Belevingsverhoger

Deze extra opties zijn simpelweg een belevingsverhoger, stuk voor stuk. Zo is de verlichting ideaal wanneer je buiten in de avonduurtjes graag wil dineren, een goed boek lezen of gewoon lekker wil wegturen de tuin in. Goed verzorgd licht zorgt voor een intieme beleving. De verwarming zorgt ervoor dat je de eerste zonnestralen al kunt oppakken, maar ook in oktober nog kunt genieten van de zonnige uurtjes. De kou of een fris windje is hierbij dus geen belemmering, want je vult de temperatuur handmatig aan met de verwarming. Ideaal! De wind houd je simpel buiten de deur met de screens. Maar op een hete zomerdag kan je een windvlaag ook over je terras laten jagen, voor een aangename verkoeling.

 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Van van Ee

_____

_____

Meer projecten bekijken van Van van Ee?