Tuinstoel en loungeset in Oosters tintje

Borek

In het jaar 2020 introduceerde Borek succesvol het merk YOI. YOI is naast Borek en MAX&LUUK het derde label binnen de Borek familie. Door de mooie groei van de afgelopen twee jaar, is voor het nieuwe seizoen een tal van noviteiten te bewonderen. In de nieuwe collectie zijn diverse items te verkrijgen. Van een comfortable  tuinstoel tot modulaire loungeset. Uitgangspunt van het merk is ‘Inspired by Relaxation’. De meubels zijn zo ontworpen dat deze van alle comfort zijn voorzien. Een goede zitvorm en zachte kussens dragen bij aan een hoog zitcomfort. Met de meubelen uit deze collectie kan er een aangename omgeving met een vleugje zen worden gecreëerd.  

Tuinstoel, Tuinmeubels, Tuin, tuinbank, The Art Of Living

JIKAN rope series 

Deze serie kenmerkt zich door zijn ranke vorm. Jikan betekent in het Japans tijd. Laat de tijd even stilstaan als je relaxed op deze comfortabele meubelen. De dining chair, lounge chair en sofa zijn voorzien van een aluminium frame, bespannen met een all-weather rope in zwart en heerlijke comfortabele kussens. De kussens zijn verkrijgbaar in Flax Beige, Emerald green en Panther black. 

Tuinstoel, Tuinmeubels, Tuin, tuinbank, The Art Of Living

TOMO 

Deze loungestoelen en eetstoelen, of tuinstoelen, laten zich makkelijk combineren met andere series en worden daarom beschouwd als vrienden van de Yoi collectie. Om die reden heeft de serie de naam Tomo gekregen. Dit betekent vriend in het Japans. Comfortabele en minimalistische items die zorgen voor het optimale ‘Zen gevoel’ in jouw tuin. 

Tuinstoel, Tuinmeubels, Tuin, tuinbank, The Art Of Living

FUNSUI  

Funsui betekent fontein. De kracht van stromend water brengt energie en gelukzaligheid. Kom tot rust en voel u als herboren door het super comfort. Deze set is als eiland set verkrijgbaar en als sofa opstelling zoals op de getoonde foto. Het strakke zwarte frame, gecombineerd met teak en de kussens die verkrijgbaar zijn in Flax beige, Emerald green of Panther black maken het plaatje compleet. 

 

Tuinstoel, Tuinmeubels, Tuin, tuinbank, The Art Of Living

NATSU  

Natsu betekent zomer in het Japans. Nooit meer winter met deze comfortabele modulaire serie. De verschillende elementen van 100×100 cm kunnen naar eigen wens worden gecombineerd tot een opstelling. Zeer comfortabele set. Door zijn combinatie van zwart met een mooie rugleuning van rope in donkergrijs en de ton sur ton kussens maakt dit tot een fraaie moderne setting. 

Tuinstoel, Tuinmeubels, Tuin, tuinbank, The Art Of Living

MIKADO  

Mikado betekent letterlijk de keizer van Japan. Deze serie heeft deze hoogstaande naam gekregen, omdat ieder item als een troon kan worden beschouwd. De serie bestaat uit een dining chair en een lounge fauteuil. De bijpassende tafel Teeburu heeft een bovenblad van HPL en matched daarmee erg goed bij de zwarte rope stoelen. 

 

Editor: Media team

Datum: 10-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Borek