Tuinstyling, the garden store, tuininspiratie, tuinmeubilair, tuinen

  • The Garden Store
    Vijfhuizerdijk 63A
    2141 BC Vijfhuizen
  • Contact gegevens:
    Tel.: +31 (0)23 – 55 83 00
    E-mail: esther@thegardenstore.nl

Tuinstyling | The Garden Store

Een mooie tuin start met een goed ontwerp, maar de tuinstyling is net zo belangrijk. Door de perfecte combinatie van kleuren, materialen, meubelen en accessoires creëer je een exclusieve tuin, passend bij je huis. Een sterk ontwerp komt zo nog beter tot zijn recht.

De collectie

Bij The Garden Store geven ze tuinstyling advies. Daarbij hebben ze een exclusieve boutique met de mooiste tuinmeubelen, potten, parasols, lampen en accessoires, zodat je direct onze style proeft. In de collectie vind je zorgvuldig gekozen items van onder anderen Atelier Vierkant, Max & Luuk, Ethimo en OASIQ.

Tuinstyling, the garden store, tuininspiratie, tuinmeubilair, tuinen

Esther Biesot

Ik heeft altijd een fascinatie en interesse gehad voor mooie materialen & groen, zowel voor interieur- als exterieur. In haar tuinstyling adviezen verbindt ze buiten met binnen, waardoor je met je tuin een verlengstuk van je huis creëert. En in het interieur altijd groen terugziet.

Vrouwelijke touch

Bij The Garden Store creëren ze een tuin waar je jezelf kunt zijn en waar je je lekker in voelt. Wat Esther Biesot opviel is dat er ontzettend veel mooie merken voor buiten zijn, maar dat net even die ‘vrouwelijke touch’ ontbrak. “Je kunt de tofste meubelen samenbrengen in een tuin, maar de totaalsfeer ontbreekt wanneer de opstelling net niet juist is, of de goede accessoires of kleuren er niet zijn.” vertelt Esther.

Trends 2019

Wat ze voor seizoen 2019 zien is dat bruin het nieuwe zwart wordt. Ze hebben de behoefte materialen in de tuin te ‘verzachten’. Bijvoorbeeld door meer hout en groen toe te passen en natuurlijke, rondere vormen. Maar ook voor kleur- en stoffengebruik. Bruin en naturel tinten blenden prachtig met planten en harde materialen in de tuin. In de tuinstyling adviezen staat de verbinding tussen binnen en buiten centraal. Ze nemen de trends en blijvers vanuit interieur letterlijk mee naar buiten.

Tekst: The Garden Store

Fotografie: The Garden Store

___

Meer projecten zien van The Garden Store?