tuinverblijf, Barasso, the art of living

  • Barasso
  • Anthonie Fokkerstraat 83
  • 3772 MB Barneveld

Tuinverblijf | Barasso

Een Barasso tuinverblijf ademt kwaliteit en luxe. Met het model Matteotti heeft het bedrijf deze standaard gecombineerd met een passende eenvoud waardoor een stijlvol basismodel is ontstaan. De term ‘basismodel’ heeft met name betrekking op de eenvoud van het ontwerp van het exterieur. Wat betreft de afwerking worden geen concessies gedaan. Er wordt standaard gewerkt met materialen van hoge kwaliteit met een luxe uitstraling. Het uitgangspunt van een Barasso is buitenleven op niveau en dat blijft altijd overeind.

Compact en compleet

De Matteotti is een stijlvol, compact buitenverblijf met alle elementen die bijdragen aan ultiem genieten van het buitenleven. Onder meer de open gevel die binnen en buiten letterlijk met elkaar verbindt is een karakteriserend element. De sfeervolle, grote haard is de eyecatcher van dit model. Waar je ook zit, het vuur is altijd zichtbaar. Hierdoor zorgt het uiteraard letterlijk voor warmte op koudere avonden. Maar dankzij het vuur ontstaat ook een sfeervolle ambiance waarin je geniet van rust en elkaar. En dat is precies waar het om gaat.

tuinverblijf, Barasso, the art of living

Hoogwaardige materialen

Dankzij de zwarte stalen raamkozijnen wordt het eenvoudige lijnenspel van de Matteotti benadrukt op een subtiele manier. De afwerking is exclusief, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde. Voor de binnenwanden is gebruikt gemaakt van uniek thermisch gemodificeerd grenenhout dat horizontaal gemonteerd is, waardoor het zorgt voor een ruimtelijk effect. De gevel aan de buitenzijde is voorzien van thermisch gemodificeerde channelsiding met zwarte houtcoating. Zeer duurzaam en vooral ook mooi, omdat de donkere kleur de gestileerde vorm accentueert.

tuinverblijf, Barasso, the art of living

Uitbreidingsmogelijkheden

De basiskenmerken van de Matteotti zorgen ervoor dat het een volwaardig Barasso buitenverblijf is, maar uitbreiding is uiteraard altijd mogelijk. Heeft de vorm van dit model je gecharmeerd en heb je specifieke wensen op het gebied van inrichting of de toevoeging van wellnesselementen? Alles kan, want Barasso maakt graag het buitenverblijf van jouw dromen werkelijkheid.

 

Tekst: Barasso
Fotografie: Barasso

_____

Barasso, Buitenverblijvem, Exclusief, LUxe, Ontwerp

_____

Meer projecten bekijken van Barasso?