De modulaire plantenbakken kennen geen obstakels | Tuinwaardig

Voor praktisch iedere situatie
Tuinwaardig breidt haar assortiment uit met een serie modulaire plantenbakken. Het modulaire concept biedt veel gemak en ontwerpvrijheid. De plantenbak is eenvoudig aan te passen aan praktisch iedere situatie. U kunt de plantenbak gemakkelijk zelf maken, demonteren en transporteren, ongeacht de locatie. Dakterrassen of binnenplaatsen zijn geen obstakel meer doordat de modulaire plantenbak in delen kan worden verplaatst. Door dit systeem kunt u zelfs er voor kiezen de plantenbak rondom een boom of lantaarnpaal te bouwen.

Duizend-en-één mogelijkheden
Een modulaire plantenbak maken, geeft veel verschillende mogelijkheden voor de gebruiker. Het is mogelijk om te kiezen voor een modulaire opbouw zonder bodemplaat. De open verbinding, wat gewoonlijk wordt toegepast op een permanente plaats, vind je vaak bij bijvoorbeeld bestaande groenborders. Ook is het mogelijk om een plantenbak op te bouwen met bodemplaat inclusief pootjes, zodat de beplanting en de plantenbak verplaatsbaar zijn.

De modulaire plantenbakken zijn leverbaar in cortenstaal en staal met poedercoating, in de kleuren wit, taupe en antraciet.

Tuinwaardig, plantenbakken

 

Op de website van tuinwaardig, vind je een instructievideo en een stappenplan over de modulaire plantenbakken.

___
Bekijk hier de website van Tuinwaardig