previous arrow
next arrow
Slider

TUUCI 

Hoe kan het ook anders dan dat TUUCI uit het zonovergoten Miami komt. Deze Amerikaanse ontwerper en fabrikant van high-end parasols heeft inmiddels twintig jaar ervaring in het creëren van schaduwrijke en sfeervolle omgevingen. Met roots in de maritieme wereld verzekert TUUCI u van technische hoogstandjes en optimale prestaties.

Design dat de aandacht trekt

Maar de parasols, lounges en cabanas van TUUCI presteren niet alleen; ze trekken ook de aandacht met het design. Hierbij heeft de designer en tevens oprichter van het merk zich laten inspireren door de wonderlijke vormen en ruwe schoonheid van moeder natuur. Deze combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit maken TUUCI een uniek merk.

Wereldwijd

Inmiddels, 20 jaar na haar ontstaan, levert het high-end parasol merk in bijna alle landen van de wereld. Dit gebeurt vanuit het hoofdkantoor in Miami of vanuit de vestiging in Oisterwijk, die verantwoordelijk is voor de EMEA-regio. De reis waar TUUCI jaren geleden aan begonnen is wordt op deze manier voortgezet. Door continu te leren van de meest unieke landschappen die de wereld rijk is heeft TUUCI haar eigen filosofie gecreëerd. Het verkennen van de natuur is hun bron van inspiratie – de drijvende kracht achter de innovatiedrang.

___

Meer projecten bekijken van TUUCI?

  • |
  • |

 

Puur Natuur

Ben je op zoek naar een kwalitatieve houten parasol die niet wegwaait, verkleurt of waarvan onderdelen afbreken? Verdiep je dan eens in de parasols van TUUCI. Dit gerenommeerde merk maakt al meer dan twintig jaar exclusieve parasols met een lange garantie.

Metamorfose

Zelfs de bewoners herkennen de oude situatie niet meer terug. TUUCI mocht de parasol verzorgen.

Wolkentuin

Voor de tuin hadden de bewoners duidelijke wensen. “Dit is een typische wolkentuin. We houden niet van bloemetjes, dus er is gekozen voor veel groen en ronde vormen”, vertelt de bewoonster. Rechte zichtlijnen vanuit de woning vormen basis van het tuinontwerp, de tuin en woning staan zo met elkaar in verbinding. Er ontstaat rust, ritme en ruimte.

Geautomatiseerd louvredak

TUUCI presenteert graag een nieuwe versie van de EQUINOX CABANA, namelijk die met een Automated Louvered Roof (ALR). Het nieuwe ALR-systeem, waarop patent is aangevraagd, combineert intelligent design met elegantie voor optimaal buitencomfort. Dit buitenverblijf is echt een must have voor 2021!

TUUCI

TUUCI


“Since our business is all about enjoying the outdoors, it’s no secret that we love and respect the environment.

 ___

Contactgegevens:

  • TUUCI
  • De Nedervonder 17 
  • 5061 JP Oisterwijk 
  • Nederland 


Web editor: Media team     |

Datum: 30 | apr | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media