TUUCI
TUUCI
TUUCI
TUUCI
TUUCI
TUUCI
TUUCI
TUUCI
TUUCI
TUUCI
previous arrow
next arrow
Slider

TUUCI 

Hoe kan het ook anders dan dat TUUCI uit het zonovergoten Miami komt. Deze Amerikaanse ontwerper en fabrikant van high-end parasols heeft inmiddels twintig jaar ervaring in het creëren van schaduwrijke en sfeervolle omgevingen. Met roots in de maritieme wereld verzekert TUUCI u van technische hoogstandjes en optimale prestaties.

Design dat de aandacht trekt

Maar de parasols, lounges en cabanas van TUUCI presteren niet alleen; ze trekken ook de aandacht met het design. Hierbij heeft de designer en tevens oprichter van het merk zich laten inspireren door de wonderlijke vormen en ruwe schoonheid van moeder natuur. Deze combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit maken TUUCI een uniek merk.

Wereldwijd

Inmiddels, 20 jaar na haar ontstaan, levert het high-end parasol merk in bijna alle landen van de wereld. Dit gebeurt vanuit het hoofdkantoor in Miami of vanuit de vestiging in Oisterwijk, die verantwoordelijk is voor de EMEA-regio. De reis waar TUUCI jaren geleden aan begonnen is wordt op deze manier voortgezet. Door continu te leren van de meest unieke landschappen die de wereld rijk is heeft TUUCI haar eigen filosofie gecreëerd. Het verkennen van de natuur is hun bron van inspiratie – de drijvende kracht achter de innovatiedrang.

___

Meer projecten bekijken van TUUCI?

TUUCI

TUUCI


“Since our business is all about enjoying the outdoors, it’s no secret that we love and respect the environment.

 ___

Contactgegevens:

  • TUUCI
  • De Nedervonder 17 
  • 5061 JP Oisterwijk 
  • Nederland 


Web editor: Media team     |

Datum: 30 | apr | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media