TUUCI
TUUCI
TUUCI
TUUCI
TUUCI
TUUCI
TUUCI
TUUCI
TUUCI
TUUCI
slider1
slider2
slider3
slider4
slider5
slider6
slider7
slider8
slider9
slider10
previous arrow
next arrow

TUUCI 

Hoe kan het ook anders dan dat TUUCI uit het zonovergoten Miami komt. Deze Amerikaanse ontwerper en fabrikant van high-end parasols heeft inmiddels twintig jaar ervaring in het creëren van schaduwrijke en sfeervolle omgevingen. Met roots in de maritieme wereld verzekert TUUCI u van technische hoogstandjes en optimale prestaties.

Design dat de aandacht trekt

Maar de parasols, lounges en cabanas van TUUCI presteren niet alleen; ze trekken ook de aandacht met het design. Hierbij heeft de designer en tevens oprichter van het merk zich laten inspireren door de wonderlijke vormen en ruwe schoonheid van moeder natuur. Deze combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit maken TUUCI een uniek merk.

Wereldwijd

Inmiddels, 20 jaar na haar ontstaan, levert het high-end parasol merk in bijna alle landen van de wereld. Dit gebeurt vanuit het hoofdkantoor in Miami of vanuit de vestiging in Oisterwijk, die verantwoordelijk is voor de EMEA-regio. De reis waar TUUCI jaren geleden aan begonnen is wordt op deze manier voortgezet. Door continu te leren van de meest unieke landschappen die de wereld rijk is heeft TUUCI haar eigen filosofie gecreëerd. Het verkennen van de natuur is hun bron van inspiratie – de drijvende kracht achter de innovatiedrang.

___

Meer projecten bekijken van TUUCI?

Puur Natuur

Ben je op zoek naar een kwalitatieve houten parasol die niet wegwaait, verkleurt of waarvan onderdelen afbreken? Verdiep je dan eens in de parasols van TUUCI. Dit gerenommeerde merk maakt al meer dan twintig jaar exclusieve parasols met een lange garantie.

Metamorfose

Zelfs de bewoners herkennen de oude situatie niet meer terug. TUUCI mocht de parasol verzorgen.

Wolkentuin

Voor de tuin hadden de bewoners duidelijke wensen. “Dit is een typische wolkentuin. We houden niet van bloemetjes, dus er is gekozen voor veel groen en ronde vormen”, vertelt de bewoonster. Rechte zichtlijnen vanuit de woning vormen basis van het tuinontwerp, de tuin en woning staan zo met elkaar in verbinding. Er ontstaat rust, ritme en ruimte.

Geautomatiseerd louvredak

TUUCI presenteert graag een nieuwe versie van de EQUINOX CABANA, namelijk die met een Automated Louvered Roof (ALR). Het nieuwe ALR-systeem, waarop patent is aangevraagd, combineert intelligent design met elegantie voor optimaal buitencomfort. Dit buitenverblijf is echt een must have voor 2021!

Tips bij het kopen van terrasmeubilair

In dit blog worden er tips gegeven over het kopen van terrasmeubilair.

Design parasol

De juiste design parasol geeft je enorm veel genot tijdens de warme dagen. Kwaliteit, gebruiksgemak en design staan dan voorop. Voor een parasol die voldoet aan al deze eisen moet je bij TUUCI zijn, het merk dat zijn roots in het zonovergoten Miami heeft liggen.

Speelse villa met intieme sferen

De parasol in de tuin van deze villa is gerealiseerd door TUUCI.

Tijdloze villa

TUUCI is het juiste adres voor een naar wens samengestelde parasol die naadloos bij jouw tuin of terras past. Design, kwaliteit en gebruiksgemak staan bij TUUCI bovenaan het lijstje.

Een droomhuis met Brabantse gezelligheid

De parasols in de tuin van deze villa is gerealiseerd door TUUCI.

Levensduur parasol

Natuurlijk moeten horecaparasols bestand zijn tegen een stootje. Die staan immers in weer en wind buiten en de één weet beter dan de ander hoe je een parasol opent en sluit. Wat de prijsklasse van een parasol ook is, goede zorg en onderhoud verlengt de levensduur van iedere parasol.

Zo dien je je parasol te poetsen

Natuurlijk weet iedereen dat het belangrijk is om een parasol te poetsen om de parasol in topconditie te houden. Maar als je terras vol zit, is schoonmaken wel het laatste waar je aan denkt. Met deze handige tips draai jij er je hand niet meer voor om.

Statige villatuin in stadscentrum

De parasols vanTuuci  zorgen voor schaduw en zijn zo groot dat men bij regen gewoon buiten kan blijven zitten.

Villa met rieten dak

Op een unieke plek in de Gelderse Vallei is recentelijk een nieuwe woonwijk ontwikkeld. Binnen de schitterende groene omgeving werd onder andere deze prachtige villa met rieten dak gebouwd.

Waanzinnig landhuis

De getalenteerde architect Frank Ruiter heeft recentelijk drie prachtige projecten opgeleverd. Je ziet overal zijn persoonlijke touch terugkomen. Als de drie projecten naast elkaar in de straat hadden gelegen, waren ze perfect in elkaar overgevloeid.

Jouw ideale parasol in 4 stappen

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig is om uit alle mogelijkheden een geschikte parasol te vinden die past bij jouw terras. Met behulp van TUUCI kies jij in 4 stappen de juiste parasol!

 

TUUCI

TUUCI


“Since our business is all about enjoying the outdoors, it’s no secret that we love and respect the environment.

 ___

Contactgegevens:

  • TUUCI
  • De Nedervonder 17 
  • 5061 JP Oisterwijk 
  • Nederland 


Web editor: Media team     |

Datum: 30 | apr | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

NK3D

NK3D


NK3D produceert fotorealistische computer gegenereerde high-end beelden en animaties…

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media