Tuytelaers: dé producent van natuursteen voor een authentiek interieur 

Tuytelaers Natuursteen

Een woning voorzien van luxe en bijzondere uitstraling gaat heel eenvoudig door natuursteen of andere steensoorten aan het exterieur of interieur toe te voegen. Natuursteen is een natuurproduct en dat betekent dat het een authentieke sfeer mee brengt die perfect is om ieder interieur een chic uiterlijk te geven. Een bedrijf dat hierbij kan helpen is Tuytelaers, Zij leveren al meer dan 60 jaar de mooiste steensoorten. Zij hebben een erg groot aanbod en denken graag mee met hun klanten.  

Natuursteen, Tuin, woonkamer, keuken, vloer, The Art Of Living

Historie 

Tuytelaers staat er dus al jaren om bekend erg veel verschillende steensoorten te leveren. Het is een familiebedrijf uit de Antwerpse kempen dat in 1954 opgericht werd. Destijds begon men het verwerken van grafzerken. Maar na verloop van tijd groeide het bedrijf uit en kwam de nadruk meer te liggen op andere natuursteen producten. Denk aan keukenbladen van marmer en wastafels van graniet. Vanuit waar ze natuurlijk verder hopen te kunnen groeien. 

Natuursteen, Tuin, woonkamer, keuken, vloer, The Art Of Living

Producten  

De grote diversiteit aan producten zorgde voor verschillende productieafdelingen. Zo levert Tuytelaers blokken natuursteen die zij verzagen tot natuursteen platen. Daarnaast bieden zij maatwerk en keukens. De machines die ze gebruiken om dit maatwerk te creëren maken het mogelijk om complexe onderdelen te maken en dat zorgt voor unieke resultaten. Maar daarnaast ben je voor tegels en blauwe steen bij Tuytelaers ook aan het juiste adres.

Natuursteen, Tuin, woonkamer, keuken, vloer, The Art Of Living

Duurzaam ondernemen 

Een onderwerp waar ze bij Tuytelaers ook veel mee bezig zijn is duurzaam ondernemen. En dan in de breedste zin van het woord. Duurzaamheid en milieu, gezondheid en veiligheid en mens en ontwikkeling zijn thema’s die in het duurzaam ondernemen een rol spelen. Om ervoor te zorgen dat het bedrijf zich hier ook echt aan houdt werken zij aan de hand van verschillende aspecten. Zo gebruiken ze een code of conduct, dat is een document waar alle waarden van het bedrijf in opgesteld staan. Daarnaast werken ze met gecertificeerde producten, kiezen ze voor milieubewuste oplossingen en zorgen zij ervoor dat hun werknemers gezond en veilig kunnen werken.  

Editor: Media team

Datum: 18-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living