boerderijtuin, Studio Siebers, the art of living

  • Studio Siebers Tuinontwerpers
  • Renseweg 52
  • 5425 PE De Mortel

Uitzinnige boerderijtuin | Studio Siebers

 In de zomer op je eigen vijver dobberen met je bootje, een verfrissende duik nemen in je exclusieve zwembad of de schaduw opzoeken onder de groteske bomen in je tuin. In deze boerderijtuin kan het allemaal! De setting heeft de charmante uitstraling van een knusse stadstuin. Het zwembad is namelijk geplaatst aan de woning en de dependance die er haaks op ligt, waardoor de ruimte mooi opgesloten is voor veel privacy en gebruiksgemak. Het groen rondom siert de omgeving al decennialang, waardoor de tuin niet als nieuw aanvoelt. We geven je middels foto’s en tekst een kleine tour door deze exclusieve boerderijtuin die gerealiseerd is door Studio Siebers.  

boerderijtuin, Studio Siebers, the art of living

Luxe

Op de eerste plaats moest deze boerderijtuin pure luxe uitstralen. Een mooie uitwerking hiervan is het zwembad dat een infinityeffect geeft op het natuurwater. Dat water bevat een fontein voor die exclusieve touch. Het uitzicht vanuit het zwembad is onbetaalbaar. Het terras rondom het zwembad biedt veel ruimte voor zowel zit- als ligplekken. De strakke vormgeving is een mooi contrast met het natuurlijke groen dat semi-vrij zijn gang kan gaan. De gigantische bomen met hangend behang werken bijna betoverend! 

boerderijtuin, Studio Siebers, the art of living

boerderijtuin, Studio Siebers, the art of living

Ontspanning

Naast een superluxe afwerking is ook duidelijk de stempel ‘ontspanning’ gedrukt op deze boerderijtuin. De wellnesslook van de boerderijtuin geeft je meteen de juiste vibraties. Het rustige kleurgebruik in de tuin werkt ontspannend en is subtiel opvallend. De steiger nodigt je uit om na een lange werkdag daar plaats te nemen, je schoenen uit te gooien en met je voeten in het water te spelen. Met de geur van goed barbecuevlees en een goed glas wijn is die dag compleet.  

 

 Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Studio Siebers

___

Moderne tuin, Studio Siebers, The Art of Living

___

Meer projecten bekijken van Studio Siebers?