Uitzonderlijk maatwerk van hout

Nobel Flooring

Nobel Flooring is een fabrikant van duurzame en hoogkwalitatieve producten, zoals parket, houten trappen en maatwerk. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich sterk ingezet op dit maatwerk, maar ook op eigen unieke legpatronen en een modern machinepark. Door mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen weet het bedrijf keer op keer zijn klanten te verrassen. Dat komt ook doordat zij bij ieder project streven naar kwaliteit, service, een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een maximale klanttevredenheid.  

Neusje van de zalm 

Het maatwerk dat Nobel Flooring levert is altijd zorgvuldig geproduceerd en prachtig uitgevoerd. Je vindt hier dan ook het neusje van de zalm als het gaat over parket, houten deuren, trappen en meubels. Om de kwaliteit van hun producten te kunnen waarborgen werken ze alleen met absolute high-end materialen, die wederom zelf geproduceerd worden. Het materiaal waar voornamelijk mee gewerkt wordt is hout. Dit basisproduct komt uit duurzaam bosbeheer, uit onze onmiddellijke omgeving. Vervolgens krijgt het hout een uniek karakter dankzij kleuring, veroudering en afwerking, toegepast door Nobel Flooring. 

Natuurlijke charme van hout 

Hout is heeft al een natuurlijke charme, waardoor er in sommige gevallen niet al te veel mee gedaan hoeft te worden. Kies je voor een authentieke of ambachtelijke look, dan is een afwerking met een natuurlijke bescherming het overwegen waard. Hierdoor krijgt het hout met de jaren een specifieke veroudering, die het interieur alleen maar ten goede zal komen. Maar daarnaast biedt Nobel Flooring nog tal van andere opties op het gebied van houten bewerkingen.  

Meer over Nobel Flooring 

Nobel Flooring wil dan ook graag een partner zijn die met u meedenkt. Het maakt niet uit of je particulier, architect of interieurontwerper bent, al jouw wensen mogen gehoord worden en samen met deskundige adviseurs kom je zo tot het gewenste resultaat. Aarzel dan ook niet loop binnen in een van de showrooms in Knokke en Hoogstraten. Het bedrijf kijkt graag met je mee naar hoe jouw project nog unieker en exclusiever gemaakt kan worden.  

Editor: Media team

Datum: 14-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cafeine