Uitzonderlijke infrarood barrel met ergonomische loungebank

Alpha Wellness Sensations

Bij Alpha Wellness Sensations presenteren ze met grote trots het nieuwste product in hun geweldige outdoor assortiment. Volgens de beste wellness tradities en kwaliteitsnormen, presenteren zij de nieuwe infrarood barrel met een ergonomische loungebank! Ze hebben hun comfortabele infraroodbanken, de perfecte combinatie van geselecteerde materialen en uitstekend vakmanschap, verwerkt in hun zeer innovatieve en gebruiksvriendelijke IR-barrel voor maximaal comfort.De thuiswellness is nog nooit zo dichtbij geweest. 

Loungebank, wellness barrel, The Art of Living

Ecologische en economische voordelen 

Wanneer je kiest voor deze luxe IR-barrel, krijg je dus twee door Alpha Wellness Sensations gepatenteerde ergonomische infraroodstralers die de lichaamscontouren perfect volgen, twee infrarood stralers in de voorwand én een beenstraler. Dit betekent dat de infraroodstraling perfect op het lichaam wordt gedoseerd en zorgt voor een diepe ontlasting van alle wervels en spieren. Het kan volledig worden bediend via de digitale besturingseenheid. Al deze stralers zijn dus verwerkt in twee unieke ergonomische loungebanken, ontworpen voor diepe ontspanning. Dankzij de kleine afmetingen, de ronde wanden en vijf krachtige volle spectrum infraroodstralers wordt de warmte beter verdeeld en vastgehouden, wat ecologische en economische voordelen oplevert. Omdat het een buitenproduct is, zijn er bovendien geen grote investeringen of interieurrenovaties nodig. Zo creëer je een unieke en betaalbare thermische ervaring voor jou of je gasten, waarbij de loungebank altijd bezet zal zijn. 

Meer over Alpha Industries 

Het team van designers, technische specialisten en productiemedewerkers zorgt voor een perfect product en desgewenst op maat. De specialisten hebben slechts één doel voor ogen: de klant zorgeloze wellnessgeneugten bezorgen zodat lichaam en geest er optimaal wel bij varen. Ze ontwerpen, produceren en monteren met een garantie voor kwaliteitscontrole op elk niveau. De productie gebeurt volledig in huis en aldus kan hoogstaand vakmanschap aan een concurrerende prijs worden aangeboden. Het beste bewijs van de populariteit van hun sauna-, infrarood-, hammam– en spafaciliteiten wordt geleverd door de vele klanten die hun tevredenheid kenbaar maken. Op hun website tref je een indrukwekkend en omvangrijk portfolio dat dit bewijst.

Editor: Media team

Datum: 08-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living