Ultiem buitenleven met een stijlvolle lamellen overkapping 

Metalura

Bij Metalura staat het ultieme buitenleven centraal. Comfort, stijl en functionaliteit komen samen in de lamellen overkapping. Met het uitgebreide assortiment, dat de topkwaliteit van het gerenommeerde merk Corradi omvat, bieden we twee unieke varianten aan om aan alle buitenwensen en -behoeften te voldoen.  

Lamellen overkapping, lamellen, Metalura, The Art of Living

Elegant en eenvoudig in gebruik 

De eerste variant is de verfijnde Moveo. Deze lamellen overkapping is ontworpen met het oog op elegantie en optimaal gebruiksgemak. De gemotoriseerde lamellen van Moveo maken het mogelijk om met maar één druk op de knop de perfecte omgeving te creëren, ongeacht de weersomstandigheden. Of je nu wilt genieten van de warme zonnestralen of juist voor schaduw kiest op een zonnige dag: de Moveo past zich moeiteloos aan alle wensen aan. 

Lamellen overkapping, lamellen, Metalura, The Art of Living

Ultieme luxe en veelzijdigheid 

Voor degenen die streven naar ultieme luxe en veelzijdigheid is er de Moveo Supreme. Met zijn draaibare lamellen tot 135 graden en stevige, multifunctionele zuilen, biedt deze uitvoering een ongeëvenaarde mate van controle en verfijning. Van beschutting tegen de zon tot het creëren van sfeer: de Moveo Supreme staat garant voor buitengewoon genot in eigen tuin. 

Lamellen overkapping, lamellen, Metalura, The Art of Living

Harmonie tussen binnen en buiten 

Beide varianten beloven een naadloze combinatie van binnen en buiten, waarbij comfort en stijl elkaar in het midden ontmoeten. Metalura streeft naar een buitenruimte die dient als een oase van ontspanning, het hele jaar door. De lamellen overkapping wordt geheel op maat gemaakt, zodat deze perfect aansluit op de specifieke behoeften en esthetische voorkeuren van de bewoners. 

Te personaliseren naar wens 

Dankzij de verstelbare lamellen overkapping heb je zelf de volledige controle over de hoeveelheid zonlicht, ventilatie en bescherming. Kies voor een aanbouw aan huis of een vrijstaande constructie in de tuin. Met een lamellen dak van Metalura ben je verzekerd van een unieke en multifunctionele buitenruimte die aan alle persoonlijke wensen voldoet. Om de lamellen overkapping te personaliseren, kunnen extra functies zoals geïntegreerde LED-verlichting of glazen wandsystemen worden toegevoegd.  

Editor: Media Team

Datum: 03-07-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Metalura