Ultiem kookgemak met subliem fornuis

Sub Zero Wolf

Het fornuis is een echte sfeerbepaler in de keuken; hij moet precies passen bij je kookwensen, maar ook bij de stijl van jouw huis en keuken. Wolf doet daar echter nog een schepje bovenop: een fornuis moet namelijk ook echt tot recht komen in jouw keuken. Met de Dual Fuel fornuizen van Wolf wordt koken nóg leuker en makkelijker. Je profiteert namelijk van hoogwaardige kwaliteit en uiterst veel gebruikscomfort. Van een uitgebreid diner tot een simpel eitje bij het ontbijt: met een Dual Fuel fornuis van Wolf geniet je van ultiem kookgemak in elke situatie.

Fornuis_Sub Zero Wolf, keuken, The Art of Living

Vele opties en strak design

De Dual Fuel fornuizen van Wolf zijn volledig aan te passen naar jouw kookwensen. De bovenzijdes van de fornuizen zijn namelijk in verschillende samenstellingen beschikbaar: volledig met branders, met teppanyaki, maar ook met grill. Daarbij zijn de fornuizen in vier verschillende breedtes verkrijgbaar: 76 cm, 91 cm, 122 cm en 152 cm. Hierdoor is er altijd wel een passend formaat voor jouw keuken. Omdat de Wolf fornuizen gemaakt zijn van roestvrijstaal, komen ze in elk interieur volledig tot hun recht. Uiteraard zijn alle Wolf Dual Fuel fornuizen afgewerkt met de kenmerkende rode Wolf knoppen en een strakke display. Kortom, een plaatje om te zien!

Fornuis_Sub Zero Wolf, keuken, The Art of Living

Kracht en fijnheid

Wolf’s gepatenteerde Dual-Stack branders bezorgen je de ultieme kookbeleving door de consistente temperatuurregeling. Kracht wordt gecombineerd met fijnheid: met een bereik van 90 W tot maar liefst 5,3 kW heb je precieze controle over het volledige kookproces. Van constante, echte sudder- en smelttemperatuur tot snel koken en krachtig wokken; het is allemaal mogelijk met de fornuizen van Wolf. Het vonkontstekingssysteem ontsteekt de branders bovendien volledig automatisch. Zonder zorgen zet jij de lekkerste maaltijden op tafel!

Unieke techniek

De ovens zijn uitgerust met de unieke Dual VertiCross™ techniek. Deze techniek zorgt voor een gelijkmatige garing en egale bruining. De ovens beschikken ook over een Gourmet-modus. Deze modus regelt automatisch het kookproces van bijna 50, door chef-koks vooraf ingestelde, menu-items. Jij kiest het gerecht, en de Gourmet-modus doet de rest; als dat geen gemak is!