Zwembad in eigen tuin | Compass Pools, the art of living

  • Compass Pools Nederland B.V.
  • Het Sterrenbeeld 25
  • 5215 MK ‘s-Hertogenbosch

Ultiem zwemplezier | Compass Pools

Compass Pools maakt prefab keramische composiet zwembaden voor binnen en buiten. En niet zomaar zwembaden! Bij Compass Pools bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos zwem- en plonsplezier voor de beste prijs- kwaliteitsverhouding. De zwembaden zijn van superieure klasse, gekoppeld aan staalharde garanties. U kiest uit talloze maten en modellen. De samenwerking met de beste specialisten waaronder de beste hoveniers, de professionele plaatsing en service geven u optimale gemoedsrust.

Zwembad in eigen tuin | Compass Pools, the art of living

Totaalplaatje

Een klant heeft als droom een zwembad in de tuin. Soms gaat het dan alleen om het zwembad, maar vaak ook om het totaalplaatje. Compass Pools werkt daarom nauw samen met de beste hoveniers en specialisten. Het aanleggen van een zwembad moet namelijk een feest zijn, volgens Compass Pools. Daarom zorgen zij van A tot Z voor een geweldige ervaring. Ze zijn open, no-nonsense en familiair. Het personeel bestaat uit fijne mensen; vlotte mensen op kantoor en een stel relaxte jongens die de zwembaden aanleggen. Met ruim 35 jaar ervaring en wereldwijd meer dan 70.000 geïnstalleerde zwembaden is Compass Pools marktleider in het aanleggen van zwembaden.

Zwembad in eigen tuin | Compass Pools, the art of living

Nazorg

Een goede nazorg staat bij Compass Pools hoog in het vaandel. Niets is lekkerder dan een frisse duik in je eigen zwembad en daarom ontkom je niet aan periodiek onderhoud. Het onderhouden van je zwembad is belangrijk, hierdoor blijft het zwemwater helder en schoon en zal ook de levensduur van het zwembad verlengd worden. Compass Pools biedt twee onderhoudscontracten aan; comfort en exclusief. Beide contracten zorgen ervoor dat jouw zwembad zwem- en overwinterklaar gemaakt worden. Bovendien krijgt de gehele techniek van je zwembad een onderhoudsbeurt en worden slijtage gevoelige onderdelen vervangen indien dit nodig is. Hiermee kunnen eventuele storingen worden voorkomen en wordt de levensduur van je zwembad en de techniek verlengt.

Met de zwembaden van Compass Pools geniet je van ultiem zwem- en plonsplezier.

 

Tekst: Compass pools
Fotografie: Compass Pools

____

____

Meer projecten zien van Compass Pools?