• Fractions
  • Schouwrooij 1
  • 5281 RE Boxtel

Ultieme privacy middels raamdecoratie | Fractions 

Hoe lekker is het als zonlicht  door de ramen in je kamer valt? Je geniet van het natuurlijke lichtspel en de warmte die de zon brengt. Licht vormt een belangrijke bron van energie in ons dagelijkse leven. In de ochtend goed van start met de juiste licht inval in je kamer, even lekker met een boekje genieten in de hoek van de bank of van je huisdier  slapend  in het warme licht. Maar de juiste raamdecoratie biedt ook volop privacy wanneer je dat wenst. De aluminium shutters van Fractions bieden jou dat allemaal, inclusief indrukwekkend design.

Sfeerbepalend en verminderde inkijk 

Grote ramen in een woning zijn voor veel mensen een echt pluspunt.Maar je wil natuurlijk wel  voor komen dat voorbij gangers  je kamer in  kunnen kijken en alles zienwat je doet.Daarnaast krijgen we andere behoeftes naarmate de dag verstrijkt. Het wordt wat donkerder, je sluit je meer af van de buitenwereld en richt je meer op binnen. Hiervoor brengen Fractions dan een  uitkomst.  Het licht  valtdaarmee  wel naar binnen,  maar  je  geniet  ook van privacy  doordat het zicht wordt belemmerd door de panelen. Fractions, ofwel aluminium shutters,  vormen dé  unieke raambekleding tegen inkijk.  Ze zijn in zeven verschillende designs te verkrijgen en in alle kleuren leverbaar.

Shutters raambekleding tegen inkijk

Fractions zijn raamdecoratie in de vorm van aluminium shutters die steeds populairder worden voor gebruik in je woning. Het voordeel van Fractions als raambekleding is dat je zelf kunt bepalen hoeveel inkijk je wenst.  Ze bestaanuittwee over elkaar schuivende aluminum panelen die  je geheel  of gedeeltelijk kan sluiten waardoor niemand naar binnen kan kijken. Fractions kunnenook bijna helemaal verduisterend ingezet worden;  ideaal voor je slaapkamer dus.

Kies Fractions passend bij jouw interieur

Fractions zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Hierdoor is een passend ontwerp te vinden voor elke interieurstijl. Daarnaast worden ze op maat gemaakt voor jouw raam. Om ervoor te zorgen dat je raamdecoratie perfect past in jouw kamer, kun je de stijl en kleur van Fractions afstemmen op de rest van de inrichting. En doordat ze gemaakt worden van hoogwaardig aluminium kun je ze  bijvoorbeeld ook  perfect  in de badkamer gebruiken. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Fractions

___

____

Wil je meer projecten van Fractions bekijken?