• Barasso
  • Anthonie Fokkerstraat 83
  • 3772 MB Barneveld

Exclusieve overkapping volledig naar wens | Barasso

 Als je droomt over een overkapping, hoe ziet ze er dan uit? Waar komt het buitenverblijf te staan in de tuin? Bij het zwembad, of in een mooie hoek onder de bomen? En wil je dan een basic plek om te relaxen, of mag het een compleet buitengebouw zijn met keuken en sauna? Dit zijn allemaal vragen die jou gesteld worden als je met een professional van Barasso om de tafel gaat zitten om jouw perfecte overkapping samen te stellen. Het model Unico zegt het al: een uniek ontwerp, volledig aangepast aan jouw wensen en de omstandigheden van de plek waar hij komt te staan.  

Maatwerk is de standaard 

Elk mens is uniek en zo ook de wensen voor een buitenverblijf. Fijn dat er dan iemand is die al deze wensen in een persoonlijk ontwerp kan gieten. De designer vanBarassolaat zich graag meevoeren met jouw gedachten.Het enige wat altijd hetzelfde is bij Barasso, is de geometrische vorm van de buitenverblijven. Dit zorgt voor de kenmerkende Italiaanse elegantie en maakt dat het verblijf opgaat in de schoonheid van de tuin.Het mooie aan dit tijdloze ontwerp is dat het passend is binnen ieder tuinontwerp. Of je tuin nu strak of weelderig is, de elegantie van de overkappingen van Barasso weten overal in te blenden alsof het verblijf er altijd al geweest is. 

Wat is er mogelijk? 

De vraag is: wat niet? Vraag je eerst af wat voor jou ultiem genieten is. Dat kan van alles zijn: lezen, muziek maken, koken of een bezoek aan de sauna. Deze antwoorden kunnen verwerkt worden in een uniek design waarmee het perfecte buitenverblijf gecreëerd wordt. Bovendien is eenBarassoook een toekomstbestendige keuze: indien gewenst kan het buitenverblijf zo gebouwd worden dat het mee te nemen is als je gaat verhuizen.Zo hoef je dus niet vast aan een huis te zitten, alleen omdat je pas dat mooie buitenverblijf hebt gerealiseerd. Ideaal! 

Tekst: Online redactie The Art of Living
Fotografie: Barasso

___

Barasso

___

Meer projecten bekijken van Barasso?


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 08 | jun | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media