Uniek marmer voor een persoonlijk interieur

Tuytelaers Natuursteen

Tuytelaers heeft zowat het grootste aanbod kwartsiet en marmer in de Benelux. Ze kunnen hun klanten dus een ongeëvenaard gamma aanbieden voor tal van interieurtoepassingen. Denk maar aan keuken- of tafelbladen, schouwen, vensterbanken, vloeren, trappen en wandbekledingen. Ze hebben voor elk wat wils, van zachte of neutrale kleuren tot net heel uitgesproken tinten. Ongeacht of je gaat voor een moderne, landelijke of hedendaagse stijl, met kwartsiet of marmer kies je voor tijdloze klasse die je eenvoudig een persoonlijke toets kan geven met een mooie afwerking. Als je gaat voor kwartsiet, dan kies je een mooi product dat duurzaam, onderhoudsvriendelijk en bijzonder hard is. Wil je toch echt puur natuursteen, dan ga je voor marmer.

Natuursteen, Kwartsiet, Marmer, Tuytelaers, The Art of Living

100% persoonlijkheid

Dankzij de jarenlange ervaring van Tuytelaers met dit materiaal, zijn ze een vaste waarde op de markt. Ze gebruiken hun expertise om hun marmeraanbod continue te optimaliseren en diversifiëren. Ze hebben niet alleen een gevarieerd gamma voor binnen- en buitentoepassingen, maar beschikken ook over marmer in unieke kleuren die je nergens anders zal vinden. Het zijn de diepte, de natuurlijke patronen en het gevarieerde kleurenpalet die marmer zo uniek maken. Elke plaat is anders, dus met marmer in je interieur ga je voor een 100% persoonlijkheid en ben je zeker dat er geen enkel interieur hetzelfde is als dat van jou. Bovendien is marmer van nature hittebestendig. Ideaal dus voor gebruik op plaatsen omringd door een open haard, oven of kookvuur zoals een schouw of kookeiland.

Natuursteen, kwartsiet, Marmer, Tuytelaers, The Art of Living

Meer over Tuytelaers

Al meer dan 60 jaar levert familiebedrijf Tuytelaers de mooiste steensoorten. Alle types van natuursteen: marmer, graniet, basalt, maar ook keramische steen en composietsteen zijn leverbaar én ter plaatse te bekijken. Doorheen de jaren ligt in de productie de nadruk op het leveren van kwalitatieve producten tegen een correcte prijs, vaak in onderaanneming van steenkapperklanten. Bovendienmarmer wordt er voortdurend geïnvesteerd in nieuwe machines waardoor Tuytelaers in principe alles kan maken uit natuursteen, composiet en keramiek. Denk maar aan wastafels, keukenbladen, tegels voor op de vloer of aan de wand. Maar ook andere toepassingen zijn bespreekbaar. Tuytelaers Natuursteen is heel erg flexibel en denkt graag mee met de klant.

Kwartsiet, Natuursteen, Marmer, Tuytelaers, The Art of Living