Uniek zwembad met beweegbare bodem

Willy Naessens Swimming Pools

Een bijgebouw met een bar, zithoek en zwembad wordt door de bewoner niet alleen gebruikt om te recreëren of te genieten van het uitzicht. De ruimte wordt namelijk ook gebruikt voor het geven van seminaries en feesten. Bij het geven van een seminar of feest moest er door de aanwezigheid van het zwembad telkens een constructie over zwembad geplaatst worden. Willy Naessens Swimming Pools kwam met een oplossing; het zwembad werd omgebouwd tot een zwembad met beweegbare bodem.

Van zwembad naar vloer

Iedere keer een constructie over het zwembad plaatsen was toch een hele klus. Door het zwembad om te bouwen naar een zwembad met beweegbare bodem kan de bewoner zowel genieten van het zwembad als het geven van seminaries en feesten zonder het plaatsen van een hele constructie. Met een druk op de knop verandert het luxe zwembad en komt de bodem naar boven.

Uniek design

Naast dat het bijzonder is dat een standaard zwembad is gerenoveerd naar een zwembad met een beweegbare bodem, is er nog iets unieks aan dit bad. Er werd namelijk gekozen voor een een binnenbekleding van hout. Dit is iets wat je niet vaak ziet. Het zorgt voor een prachtig effect wanneer het zwembad tevoorschijn komt maar ook wanneer de bodem als vloer dient. Daarbij zijn de tegels die werden gebruikt in het bijgebouw mooi in combinatie met het hout.

Meer weten over Willy Naessens Swimming Pools

Het bouwen van zwembaden is de specialiteit van Willy Naessens Swimmig Pools. Zowel binnenzwembaden als buitenzwembaden, Willy Naessens Swimming Pools gaat er mee aan de slag. Door het ruime aanbod dat Willy Naessens Swimming Pools biedt helpen ze met het maken van persoonlijke keuzes. Het zwembad wordt compleet op maat gemaakt en voldoet daardoor aan alle wensen van de klant.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 31-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living