barnwood, different doors, the art of living

  • Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Unieke automatische garagedeur van Barnwood | Different Doors

In Den Haag heeft Different Doors deze mooie villa mogen voorzien van een dubbele houten zijwaartse garagedeur van Barnwood. Dit is een houtsoort die door de tijd en door de wind getekend is. Deze houtsoorten heeft men vaak al decennia laten drogen om er vervolgens de schuren mee te bekleden. Zo heeft het Barnwood vaak honderden jaren tegen de schuren gezeten voordat het eraf gehaald is om er nu mooie gevels mee te bekleden. Deze ontzettend duurzame manier van hout gebruiken is heel milieuvriendelijk. Het esthetische aspect van deze houtsoort is natuurlijk de verouderde look. We adoreren materialen die zijn veranderd door weersomstandigheden en tijd. Door dit aan te brengen als garagedeur en gevelbekleding bij een strakke, witte villa, krijg je een zeer aansprekende combinatie van extreme uitersten.

barnwood, different doors, the art of living

Dubbele zijwaartse beweging

Bij deze dubbele houten garagedeur van Barnwood zijn maar liefst twee zijwaartse houten sectionaaldeuren gecombineerd. Dit is een uniek concept, wat voor een bijzonder hoog wow-effect zorgt. De twee deuren bewegen onafhankelijk van elkaar. Zo kan er ook één deur geopend worden; handig als er bijvoorbeeld een bewoner met de fiets naar binnen of naar buiten moet. De deuren verdwijnen per paneel naar binnen, wat naast mooi ook nog eens heel praktisch is. Different Doors is marktleider op het gebied van vernuftige oplossingen voor garagedeuren, zeker als het ook een mooie deur moet worden. Ze werken in hun eigen tekenkamer ieder project tot in detail uit. Hierdoor ben je verzekerd dat jouw garagedeur naadloos aansluit bij jouw wensen!

barnwood, different doors, the art of living

Meer over Different Doors

Different Doors is specialist in houten garage- en voordeuren en richt zich voornamelijk op het hogere segment. Dit bedrijf durft anders te zijn dan anderen. Door jarenlange ervaring zijn de mogelijkheden onbegrensd en dat is terug te zien in de projecten. Maatdeuren die je nergens anders ziet. Omdat een garagedeur een groot gedeelte van de gevel beslaat, is het daarom belangrijk dat deze, naast praktisch en van hoge kwaliteit, ook perfect aansluit bij de uitstraling en het karakter van een woning. Dat begrijpt Different Doors als geen ander. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een moderne, landelijke of klassieke garagedeur: je bent hier aan het juiste adres. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Different Doors – Erik van den Hurk

___

Different Doors, houten garagedeur, sectionaaldeur

___

Meer projecten bekijken van Different Doors?