Badkamerkranen, VOLA, badkamer, kranen, exclusief design

  • VOLA Nederland B.V.
  • Valkenburgerstraat 23
  • 1011 MG Amsterdam

Unieke badkamerkranen | VOLA 

Op een prachtige locatie in Noord-Brabant staat een imposante woning die zowel stoere als verfijnde elementen bevat. De villa is omgeven door uitgestrekte natuur. Dat is voor deze woning dan ook de ideale plek met al haar hoge ramen en lange zichtlijnen. Het sobere uiterlijk van de woning, het daglichtrijke interieur en de minimalistische stijl in combinatie met de natuurrijke omgeving van de woning zorgen voor een rustig geheel met een serene uitstraling. Dit gevoel is in elke ruimte van de woning tot in detail doorgetrokken. Of het nu gaat om de keuken, meubelen, accessoires of de badkamerkranen, alles sluit tot in de puntjes aan bij de stijl, de sfeer en het gevoel van de woning.

Simpel en clean

Het gehele interieur in simpel en clean. Er wordt niet veel gebruik gemaakt van extra accessoires, hierdoor heerst er een enorme rust in huis. Het gebruik van veelal natuurlijke materialen draagt hier absoluut aan bij. Het totaalbeeld geeft een ruimtelijke indruk binnenshuis die door de grote ramen wordt doorgetrokken naar buiten.

Ontspannen geheel

De woning is ingesteld op volledige ontspanning. Er zijn vele plekken waar de bewoners optimaal tot rust kunnen komen. Een van de ruimtes waar dit absoluut kan is de badkamer. De exclusieve badkamermeubelen, de strakke vormgeving van de ruimte en de prachtige strakke en minimalistische badkamerkranen afkomstig van VOLA maken dat de ruimte een serene sfeer heeft. De kranen hebben een uniek design en zijn met hun subtiele uiterlijk een prachtige toevoeging aan de badkamer.

Uniek design

De badkamerkranen van VOLA zijn van een uniek design en zijn aanpasbaar op elke individuele behoefte van de gebruiker. Dit komt omdat de kranen van VOLA een modulair systeem bevat waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Ook zijn de kranen van VOLA gemaakt van enkel eerlijke materialen en zijn deze milieuvriendelijk.

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Verne Fotografie Gent, Michel Kievits

____

kraan, vola, exclusief, kwaliteit, luxe, ontwerp, modern

____

Meer projecten bekijken van Vola?