Unieke barbecue beleving, HNYGRLL, buitenleven

  • HNYGRLL
    Mark Pijnenburg

Unieke barbecue beleving | HNYGRLL

Hij heeft zelf nog nooit een barbecue gekocht, want deze maakte hij zelf. In combinatie met zijn passie voor ontwerpen, ontwikkelen en creëren begon hiermee het HNYGRLL-avontuur voor Mark Pijnenburg, ontwerper en oprichter van HNYGRLL, een unieke barbecue.

Ondernemen

Ondernemen zit in zijn bloed. Zijn vader had een groot bedrijf waar hij altijd werkzaam is geweest. ‘Toen mijn vader in 2016 wegviel, kreeg ik twee petten op: die van mijn sterke wil naar het ondernemerschap en die van het bedrijf van mijn vader. Anderhalf jaar geleden heb ik toch de stap gezet om uit het bedrijf te stappen en me volledig te focussen op waar mijn hart ligt: HNYGRLL.’

HNYGRLL

Een interessante naam, HNYGRLL, tegelijkertijd heel logisch. ‘De naam komt van het rooster van de grill, dat bestaan uit een honingraat. Het rooster was er eerst, de naam kwam pas later. Het rooster laat een honinggraat branding achter in het vlees, wat meteen de trademark is. Honeygrill voluit vond ik een te lang woord, dus heb ik de klinkers weg gelaten. Et voilà: HNYGRLL.’

Unieke barbecue

De barbecue is helemaal hot en happening, maar waarom nóg een barbecue? ‘De HNYGRLL heeft een hoogwaardige kwaliteit, een lange levensduur en is onderscheidend op nog vier andere vlakken. Kortom: de HNYGRLL tilt jouw unieke barbecue avond met familie en vrienden naar een hoger niveau.’

Unieke barbecue beleving, HNYGRLL, buitenleven

Genieten

‘Ik ben dan wel begonnen met een barbecue, maar uiteindelijk wil ik een zo compleet mogelijke productlijn neerzetten. Deze unieke barbecue is slechts een onderdeel van waar het uiteindelijk om draait: Genieten. Of zoals mijn vader altijd zei: als je de juiste mensen om je heen verzameld, komt de rest vanzelf.’

 

Tekst: Milou Vogels
Fotografie: HNYGRLL

___

Meer projecten zien van HNYGRLL?