badkamer kraan, vola, uniek design, exclusief, luxueus, françois hannes

  • VOLA Nederland B.V.
  • Valkenburgerstraat 23
  • 1011 MG Amsterdam

Unieke design badkamer kraan | Vola

Deze moderne villa beschikt over een prachtige diepe droomtuin. Het interieurontwerp van de woning is gerealiseerd door François Hannes en kan beschreven worden als uniek en trendy, met tal van verrassende luxe. Vola verzorgde de unieke design badkamer kraan en regendouche.

Custom made inrichting

Het exterieur van de villa is verbluffend. Dit begint al bij de entree. De inkijk via de pui van staal en glas is te beschrijven als fenomenaal. Het interieur, dat onder andere beschikt over een custom made keuken, is een plaatje. Van de unieke wand met 3D mozaïek achter het vrijstaand bad tot de bijzondere en sfeervolle lamp boven het kleedeiland, deze woning is helemaal af.

badkamer kraan, vola, uniek design, exclusief, luxueus, françois hannes

Buitengewone badkamer kraan

De badkamer van de woning beschikt over een aantal unieke en verrassende elementen. Zo is de wand achter het vrijstaande bad een echte eyecatcher. Ook de buitengewone badkamer kraan springt meteen in het oog. Alle kranen in de badkamer, inclusief de spectaculaire regendouche, zijn geleverd door Vola. Doordat er gekozen is voor één specifiek type kraan, vormt alles samen een prachtig geheel.

Scandinavisch vakmanschap

Sinds 1968 staat Vola bekend als dé specialist op het gebied van design kranen. Het bedrijf levert uitmuntend Scandinavisch vakmanschap dat geproduceerd wordt uit de beste materialen. Voor Vola is hoogwaardige kwaliteit een deel van de bedrijfscultuur. Er wordt naar niets minder dan perfectie gestreefd. Ook in dit project is de unieke design badkamer kraan gerealiseerd met de beste materialen ondersteund door de modernste technologieën.

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Alfons Lenders

___

kraan, vola, exclusief, kwaliteit, luxe, ontwerp, modern

____

Meer projecten bekijken van Vola?