Unieke design meubels volgens de hoogste maatstaven

DAMI Luxury Interior

DAMI is een creatieve ontwerpstudio voor interieurs en luxe meubelen. Designer en CEO Daniëlle de Ruijter heeft altijd een passie gehad voor interieur en het ontwerpen ervan. Ieder meubelstuk uit de collecties design meubels vanDAMIis een creatieve ingeving die via potlood op papier haar eerste leven krijgt, waarna het door middel van de keuze voor bijzondere materialen en kleuren haar weg vindt naar mondaine finesse. De luxe meubelen vanDAMIcombineren elegantie en hedendaags ontwerp op een manier dat het menig interieurontwerp naar een hoger niveau tilt. 

Design meubels, DAMI Luxury Interior, The Art of Living

Oog voor detail 

Alle meubelstukken die door DAMI ontworpen worden voldoen aan de hoogste maatstaven; van de keuze voor de materialen tot aan het oog voor detail. De designmeubels zijn meer dan een visueel statement. DAMI complementeert interieurontwerpen in het hogere segment met stijlvolle, tijdloze en unieke ontwerpen.  

Zircon  

De Salontafel Zircon is met zijn kubistische vormen tijdloos en uiterst elegant. Dit design heeft een uitstraling van luxe, klasse en stijl. De veelzijdige salontafel is vervaardigd uit klassiek marmer en ultra matt of high-gloss spuitwerk. De eyecatcher van deze tafel is de uitsnede van de marmeren hoek, deze zorgt voor een unieke twist. De Zircon salontafel doet zijn naam als edelsteen eer dankzij zijn betoverende binnenkant.  

Ruby  

De Ruby is één van de meest iconische design tafels die vanwege de verfijnde materiaalcombinaties uniek is in zijn soort en ieder luxe interieurontwerp optimaal complementeert. De Ruby is een bijzettafel uit de DAMI Tafelcollectie waarin het edele gesteenten en het moderne design uitmuntend in elkaar passen. Het laat ronde vormen en strakke, rechte lijnen op een bijzondere manier met elkaar spelen.  

  

Editor: Media team

Datum: 12-11-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: DAMI Luxury Interior