Unieke heater voor de designgerichte buitenruimte 

Bromic Heating

Als je graag jouw buitenruimte wil verwarmen, verdiep je dan eens in de nieuwe Bromic Eclipse Smart-Heat™ Electric Series stijl, verkrijgbaar in maar liefst zeven kleuren! Met zijn strakke, eigentijdse uitstraling en ongeëvenaarde verwarmingsvermogen, vindt de nieuwe Bromic Eclipse heater de perfecte balans tussen sfeer, stijl en functionaliteit. Zo kan je jouw zomeravonden eindeloos verlengen. 

Drie warmtestanden  

Met de Eclipse Smart-Heat Electric-serie kun je direct van diner naar borrel gaan dankzij de dimbare ledverlichtingsrail en drie verschillende warmtestanden. Met zijn gestroomlijnde keramische scherm en matzwarte uiterlijk, vindt de Bromic Eclipse Smart-HeatTM-serie de perfecte balans tussen sfeer, stijl en functionaliteit. 

Vanuit de luie stoel 

Naast de gratis 24″ Twin Pole, kan de Eclipse Electric worden gecombineerd met vijf andere opvallende mastontwerpen, inclusief opties voor wand- en plafondmontage. Voor ultiem gemak combineer je deze slanke heater met een dimmercontroller en draadloze afstandsbediening om de warmte- en lichtdekking nauwkeurig aan te passen vanuit je luie stoel. Je kan ook de lichten dimmen en het vuur hoger zetten, om zo een wat zwoelere setting te creëren. Met een opvallend, elegant ontwerp, zal deze krachtige verwarming zowel warmte als licht brengen in designgerichte buitenruimtes. 

Verplaatsbare heater 

Als je op zoek bent naar een heater voor buiten, kan je natuurlijk ook voor een verplaatsbare kiezen. De Eclipse Smart-Heat Portable is een krachtige elektrische buitenverwarmer die stralende warmte, licht en stijl brengt in designgerichte buitenruimtes. Deze draagbare elektrische buitenverwarmer bevat baanbrekende technologieën voor warmteoverdracht die resulteren in een zeer efficiënte buitenverwarmer en een dimbare ledlichteenheid met een minimalistische, maar opvallende ontwerpesthetiek. De Eclipse Smart-Heat Portable wordt geleverd met de Eclipse Dimmer Controller en draadloze afstandsbediening, zodat je snel zowel de warmteafgifte kunt aanpassen als de lichten geleidelijk kunt dimmen om voor elke situatie het juiste comfortniveau te bereiken. 

Editor: Media team

Datum: 08-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Bromic Heating